O hatlar hafta sonu hizmet veremiyor  

O hatlar hafta sonu hizmet veremiyor  
ABONE OL
Efeler Şehiriçi Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Okan Yalçın, artan akaryakıt fiyatlarının ardından bazı hatların hafta sonu hizmet veremediğini kaydetti. 

Efeler Şehiriçi Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Okan Yalçın, akaryakıt fiyatlarının toplu taşıma araçlarını çok fazla etkilediğini söyleyerek, bazı tedbirler aldıklarını kaydetti. Bazı hatların hafta sonları hizmet veremediğini kaydeden Yalçın, vatandaşları mağdur etmemek adına alternatifi olan hatları seçtiklerini söyledi. Yalçın, “8 numaralı hattımız Cumartesi-Pazar günleri çalışamıyor. 10 numaralı hattımız da Pazar günleri maalesef vatandaşa hizmet vermiyor. Hatlarımız hafta içi rutin çalışmasına devam ediyor. İnşallah akaryakıt fiyatlarında bir geri dönüş olur da tekrardan hepsini çalıştırabiliriz. Ama vatandaşlarımız merak etmesin. Onları mağdur etmeden bu kararı aldık. TOKİ bölgesinden 5 numaralı aracımız hizmetine devam etmektedir. Yine 8 numaralı iptal ettiğimiz bölgeye 16 numara hizmet vermeye devam etmemektedir.” dedi.

“BİRİKİMİMİZ KALMADI”

Akaryakıtın maddi olarak kendilerini zorladığını ifade eden Yalçın, sözlerine şöyle devam etti: Akaryakıta gelen aşırı zamlar bizim böyle bir karar almamızı sağladı. Ayrıca yaz tatili ile birlikte hafta sonu Aydın’da kimse sokağa çıkmıyor. Araçlar 200-300 lira para topluyor, 800 lira mazot yakıyor. Bu takviyeleri yapacak artık birikimimiz kalmadı maalesef. Dolayısıyla bu tür önlemleri almak zorunda kaldık.” 

aydinlilar-dikkat-o-hatlar-hafta-sonu-hizmet-veremiyor-293285-0053f4712f2477b1bcff678e5e0a70d7.jpgaydinlilar-dikkat-o-hatlar-hafta-sonu-hizmet-veremiyor-293285-91a6237a5faf7dbc3d467a26a190aafd.png


 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.