O Marka Türkiye’ye Geliyor: 900 Dolara Otomobil Sahibi Olabileceksiniz!

O Marka Türkiye’ye Geliyor: 900 Dolara Otomobil Sahibi Olabileceksiniz!
Çankley Clzkc 003 modeli, Türkiye'ye geliyor. Elektrikli bir araç olan CLZKC modeli, maksimum 40 km hıza sahip.

Çankley Clzkc 003 modeli, Türkiye'ye geliyor. Elektrikli bir araç olan CLZKC modeli, maksimum 40 km hıza sahip. En önemli özelliği ise fiyatının 900 dolar olması. 900 dolardan satışa sunulacak bu araç birçok kişinin otomobil sahibi olmasına yarayacak.

CLZKC modeli, Çin merkezli bir şirket olan Çankley tarafından üretiliyor. Araç, 1.000 watt'lık bir elektrik motoruna sahip. Bu motor, araca maksimum 40 km hız sağlıyor. Araç, 10 kWh kapasiteli bir bataryaya sahip. Bu batarya, tek bir şarjla 100 km'ye kadar yol kat etmeyi sağlıyor.

CLZKC modeli, 900 dolarlık fiyatıyla, dünyanın en ucuz otomobili olma özelliğini taşıyor. Bu fiyat, Türkiye'de de geçerli olacak. Araç, 2024 yılı içerisinde Türkiye'de satışa sunulacak.

CLZKC modeli, Türkiye'de birçok kişinin otomobil sahibi olmasına yarayacak. Araç, özellikle düşük gelirli vatandaşlar için uygun bir seçenek olacak. Araç, şehir içi ulaşımda rahatlıkla kullanılabilecek bir model.

CLZKC modeli, Türkiye'de otomotiv sektöründe yeni bir akım başlatabilir. Araç, elektrikli otomobillerin daha da yaygınlaşmasına katkı sağlayabilir. (Haber Merkezi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.