Ödülünü Köşger’den aldı 

Ödülünü Köşger’den aldı 
ABONE OL
İçişleri Bakanlığı’nın gerçekleştirdiği Kemerin Ses Getirsin isimli ödüllü trafik yarışmasına çektiği videoyu paylaşarak katılan Bozdoğan – Fatih İlkokulu 1. Sınıf Öğrencisi Anıl Alan, kazandığı scooter ve kask hediyesini Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger’d

TÜRKER KOCAKAHYA- İçişleri Bakanlığı’nın trafikte uyguladığı farklı kampanyaların devamı olarak 9-31 Ağustos tarihlerinde arasında Kemerin Ses Getirsin ödüllü trafik güvenliği yarışması düzenlendi. Hayatı Korumak İçin Senin de Kemerin Ses Getirsin sloganıyla Kurban Bayramı tatil dönemi süresince gerçekleştirilen kampanya kapsamında yapılan yarışma sonucu Türkiye genelinde 100 adet hediye verildi. Yarışmaya, Aydın’dan çektiği video ile katılan Bozdoğan – Fatih İlkokulu 1. Sınıf Öğrencisi Anıl Alan, scooter ve kask hediyesini teslim aldı. Valilikte düzenlenen ve ödülün verldiği etkinliğe Vali Yavuz Selim Köşger, İl Emniyet Müdürü Mehmet Suat Ekici ve İl  Jandarma Komutanı Albay Mesut İnan’ın yanı sıra yarışmayı kazanan öğrencinin babası Süleyman Alan, Annesi Deniz Durgut Alan ve kardeşi Arda Alan katıldı. Anıl ve Arda kardeşlere İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı’ndan da hediyeler takdim edildi. 

“KEMER TAKMAMAKTA ISRAR EDİLİYOR”
Kampanya ile ilgili konuşan Vali Köşger, “Ülkemizde en çok can kaybı olan alan, trafik kazaları. Trafik kazaları ölümler ve yaralanmalar içerisinde çok önemli bir oran teşkil ediyor. Son dönemde İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’nun liderliğinde özellikle bu konuda bir çalışma ve gayret içine girdik. Özellikle bayramda yaşanan yoğun trafik dolayısıyla ekstra ilave tedbirler alınıyor. Geçtiğimiz Kurban Bayramı’nda da ‘Kemerin Ses Getirsin’ diye bir kampanya yürütülmüştü. Trafikteki ölümlü kazaların genelde sebebinin başında kemer takmama geliyor. Vatandaşımız her ne hikmetse kendi can güvenliği açısında elzem olduğu halde takmamakta ısrar ediyor” dedi.  

“ÖDÜLLERİNİ TAKDİM ETTİK”
Vatandaşları teşvik etmek ve çocuklardan başlayarak hem bilinçlendirme hem de aileler üzerinde baskı ve kontrol oluşturma anlamında güzel bir kampanya olduğuna dikkat çeken Köşger, “O anlamda Anıl ve Arda yavrularımız anne ve babasını güzelce kontrol etmişler. Türkiye çapındaki kampanyaya katılmışlar. Bakanlığımızca ilimizde kendilerine ödül verilmesi uygun görülmüş. Ödüllerini takdim ettik. Hepimiz yolcu ve sürücüyüz. Daha dikkatli, trafik kurallarına uyarak, kemerleri takarak seyahat ve kazasız, sıkıntısız, herkesin istediği hedefe ulaşmasını diliyorum” ifadelerini kullandı. 

odulunu-kosgerden-aldi-131882-0c91ead1e3ab1bedc56ad31917d25394.jpgodulunu-kosgerden-aldi-131882-0dd8f10a26685de823151dd88623c6b7.jpgodulunu-kosgerden-aldi-131882-971d38291627b51609e98eb1c3184492.jpgodulunu-kosgerden-aldi-131882-a1f9a1165e01c749aaaace54e637f386.jpg



 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.