Öğretmenler yeni yılla birlikte moral depoladı

Öğretmenler yeni yılla birlikte moral depoladı
ABONE OL
​​​​​​​Karacasu Şehitleri Ortaokulu’nda bu yıl okul aile birliği başkanlığına getirilen Ziraat Odası Başkanı İsa Sevinç, okul idarecileri, öğretmen ve personelini Doğa Restoranda düzenlenen kahvaltıda buluşturdu.

GÜLAY ÖZTEKİN- Yeni yıla birlik beraberlik dayanışma ve kaynaşma içinde giren öğretmenler moral depoladı.

Bu yıl eğitim öğretim yılı başında 466 öğrenci, 40 öğretmen ve 4 hizmetli personeli bulunan Karacasu Şehitleri Ortaokulu Okul Aile Birliği Başkanlığına getirilen Ziraat Odası Başkanı İsa Sevinç, öğretmenlerin moral motivasyonunu artırmak, birlik ve beraberlik içinde daha başarılı yeni bir yıl geçirmelerini sağlamak amacıyla kahvaltı verdi. Öğretmenlerle idarecilerin bir araya geldiği kahvaltıya Kaymakam Ahmet Soley ve Belediye Başkanı Zeki İnal eşleriyle katılırken, İlçe Milli Eğitim Müdürü Aşkın Güneş, Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Recep Karataş da katılanlar arasında idi.

ÇOK FAYDASINI GÖRDÜK
Kahvaltının ardından konuşan Okul Müdürü Berrin Yılmaz, “Diyorlar ki ‘sen sırtını çok sağlam bir yere yasladın.’ Çok faydası oldu. Bu sene inanılmaz şevkle çalışıyoruz. Maddi manevi her zaman yanımızda olan İsa Başkan okulumuza çok şey kazandırdı ve devamının geleceğine inanıyorum” diyerek tüm meslektaşları adına teşekkür etti.

KENDİSİYLE ONUR DUYUYORUM
Ardından Kaymakam Ahmet Soley, öğretmenleri bir araya getiren Okul Aile Birliği Başkanı İsa Sevinç’e eğitime verdiği katkılarından dolayı teşekkür edip plaketle onurlandırdı. Her zaman öncü ve örnek olan Karacasu Şehitleri Ortaokulu öğretmenlerini başarılarından dolayı bir kez daha tebrik eden Kaymakam Soley, “Her yerde olduğu gibi eğitimde de bize büyük destek veren oda başkanımız İsa Sevinç, aynı zamanda Şehitler Ortaokulunun Okul Aile Birliği Başkanlığını kabul ederek büyük bir risk altına girdi. Kendisine bu sorumluluğun gerekliliğini en iyi şekilde yerine getireceğini inanıyorum. Ve kendisine bu katkılarından ve bugünkü bu kahvaltıdan dolayı teşekkür ediyor, kendisiyle onur duyuyorum” dedi.

BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ
Yepyeni umutlarla yeni bir yıla girerken öğretmenlerin moral motivasyonunu artırmak ve daha başarılı bir yıl geçirmelerine vesile olmak maksadıyla küçük bir jest yapmak istediklerini dile getiren İsa Sevinç, “Bu vesileyle en kıymetli varlıklarımız olan çocuklarımızı emanet ettiğimiz onları geleceğe hazırlayan öğretmenlerimizle birlik beraberlik ve dayanışma içinde kahvaltıda bir araya geldik. Ben göreve gelirken Okul Müdürümüz Berrin Yılmaz, ‘Karacasu Şehitleri Ortaokulu büyük bir ailedir’ demişti. Biz de büyük aile olarak bir Pazar gününde bir araya gelmenin kıvancını yaşıyoruz. Tüm idarecilerimiz, öğretmenlerimiz, öğrenci ve velilerimizin yeni yılını şimdiden kutluyor, sağlık mutluluk esenlikler diliyorum” diye konuştu.

ogretmenler-yeni-yila-moral-depoladi-142834-2dd30a09e44972bbbd9bb38679da4c24.jpgogretmenler-yeni-yila-moral-depoladi-142834-38b32aa697b33ee6d71f33b629edfb1f.jpgogretmenler-yeni-yila-moral-depoladi-142834-767695e13c375ff8af27dbd9e6f18ad9.jpgogretmenler-yeni-yila-moral-depoladi-142834-fe76c481c29cc08228e4e2838268abb0.jpg

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.