Okul bahçesinde düğünlere son verilecek

Okul bahçesinde düğünlere son verilecek
ABONE OL
Nazilli’deki düğün salonu işletmecileri, Kaymakam Sedat Sırrı Arısoy’u makamında ziyaret ederek yaşadıkları sorunları dile getirdi. Okullarda düğün yapılmasının kendileri için sorun olduğunu ifade eden işletmecilere Kaymakam Arısoy 2020’yi işaret etti.

AYŞE AKTAŞ- Nazilli’deki düğün salonu işletmecilerini ağırlayan Kaymakam Sedat Sırrı Arısoy, yaşanan sorunları ve çözüm önerilerini dinledi. Ziyarette düğün salonu işletmecileri en büyük sorunların başında okul bahçelerinde yapılan eğlenceler olduğunu, buna çözüm getirilmesi için çalışmalar yapılması gerektiğini belirttiler. Kaymakam Arısoy da bu konu hakkında gerekli çalışmaların yapılacağını ifade etti.

Kaymakamlık ziyareti sonrasında açıklama yapan Işıktaş Düğün Salonu İşletmecisi Devlet Işıktaş, görüşmenin verimli geçtiğini ifade ederek, Kaymakamımıza düğün salonu işletmecileri olarak yaşadığımız sıkıntıları aktardık. En büyük sorunumuz olan okullarda yapılan düğünlerin yapılmaması için 2020 yılında yapılmayacağının sözünü aldık. Bununla birlikte bizler de düğün salonu işletmecileri olarak çevre okullarımızın kırtasiye ve temizlik giderlerine destek ve yardımda bulunacağımızı söyledik. İnanıyoruz ki sorunlarımız çözüme ulaşacaktır” dedi.

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum