Ömer Günel: ''Kadrolarımız dolu"

Ömer Günel: ''Kadrolarımız dolu"
ABONE OL
Kuşadası Belediyesi'ne gelen iş taleplerinin artması üzerine Belediye Başkanı Ömer Günel ''Kadrolarımız dolu'' dedi.

(EKREM KESER) Halkın belediyeye müracatlarının artması üzerine Günel, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada konu ile ilgili belediyede özel birim oluşturduklarını söyledi.

Belediye kadrolarında yer olmadığını söyleyen Günel, ''İş başvurusunda bulunan hemşehrilerimin belediye kadrolarının tamamıyla dolu olduğu gerçeğini göz önünde bulundurmalarını rica ediyorum. Gelen iş taleplerini, personel arayan Kuşadası’ndaki işletmelerle buluşturmak adına, Kuşadası Belediyesi bünyesinde bir birim oluşturduk. Bizlere iş talebiyle gelenlerin, niteliklerine göre, işletmelere yönlendirmek suretiyle hemşehrilerimize çözüm yaratmayı hedefliyoruz. Bu konuda anlayış göstereceğinize inanıyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum'' dedi.

İŞ İMKANI İÇİN YATIRIMCILARLA İLETİŞİM HALİNDEYİZ
İşsizlik oranları Türkiye'de olduğu gibi Kuşadası'nda da fazla olduğunu söyleyen Günel yatırımcılarla görüştüğünü ve Kuşadası'na gelecek yatırımlarla işsizlik sorununun ortadan kalkacağını söyledi. CHP İlçe Örgütüne ve Günel'e yapılan başvuruların çok fazla olması üzerine böyle bir girişimde bulunduklarını açıkladı. Günel, ''Kuşadası Belediyesi’ne, CHP Kuşadası İlçe Örgütü’ne, meclis üyelerimize ve şahsıma yapılan başvuruların, görüşme taleplerinin birçoğu maalesef iş bulma ve işsizlik sorunuyla ilgili. Kuşadası’nda istihdam alanları oluşturabilmek için yatırımcılarla görüşüyor, kentimizdeki işsizlik sorununu azaltmak için çözüm olabilecek çalışmalarımızı sürdürüyoruz.İş başvurusunda bulunan hemşehrilerimin belediye kadrolarının tamamıyla dolu olduğu gerçeğini göz önünde bulundurmalarını rica ediyorum'' dedi.

omer-gunel-kadrolar-dolu-108900-b2297ab0cb30581a878b438691c3fc1b.jpg

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum