Ömer Özmen göreve devam ediyor

Ömer Özmen göreve devam ediyor
ABONE OL
AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen’in görev alındığıyla ilgili olarak bazı sosyal medya hesaplarından paylaşımlarda bulunulması AK Parti camiasında tepkilere neden oldu.

MURAT TAN-  25-26 Aralık’ta Ankara’da yapılacak il başkanları toplantısına katılan Özmen, iddiaların gerçeği yansıtmadığını söyledi. 

AK Parti Aydın İl Başkanı Özmen’in görev alındığıyla ilgili mevcut yönetim karşıtı parti içi muhalif bazı isimlerin sosyal medya hesaplarından paylaşımlarda bulunması partideki tepkilerin fitilini ateşledi. Geçtiğimiz gün Ankara’daki il başkanları toplantısına katılmak için Aydın’dan ayrılan Özmen’in görevden alındığı yönündeki sosyal medya hesaplarından algı yönlendirme çabalarıysa 7. Olağan Kongre sürecine hazırlanan AK Parti Aydın camiasında hoş karşılanmadı. 

“GÖREVİMİZİN BAŞINDAYIZ”

Söz konusu iddialarla ilgili konuşan AK Parti Aydın İl Başkanı Özmen, görevinin başında olduğunu söyleyerek Ankara’da Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısında olduğunu belirtti. Sosyal medyadaki paylaşımları dikkate almadığını ve partililerinin de itibar etmemesini isteyen Özmen, “Biz davamızın neferiyiz ve görevimizin başındayız” diye konuştu. 

"BÖYLE BİR BİLGİ YOK"

Özmen’in görevden alındığı iddialarıyla ilgili konuşan AK Parti Aydın Milletvekili ve Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) Üyesi Metin Yavuz ise konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “AK Parti’de görevden alma diye bir durum söz konusu değildir. Partimizin bu konudaki izlediği yol ve metot da bellidir. İl Başkanımız Ömer Özmen ile ilgili bize gelen böyle bir duyum ve bilgi de yok” dedi.

Öte yandan AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş ise öyle bir şeyin olmadığını kamuoyundaki bilgilerin gerçeği yansıtmadığını söyledi. 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.