Önce karısını sonra kendisini öldürdü

Önce karısını sonra kendisini öldürdü
Psikolojisinin bozuk olduğu ve tedavi gördüğü öne sürülen koca, tüfekle 2 çocuğunun annesini vurarak öldürdü. Şahıs daha sonra apartmanın çatısına çıkarak aynı tüfekle kendisini de vurdu.

Manisa'nın Alaşehir ilçesine bağlı Yeni Mahalle Mahallesi Bozdağ Sokak Numara 48'te meydana gelen olayda, iddiaya göre hurdacılık yaparak geçimini sağlayan Hamza Demirkıran (24), henüz belirlenemeyen sebepten dolayı eşi Buse Demirkıran'ı başından tüfekle vurdu. Biri 18 aylık diğeri ise 4 yaşındaki 2 çocuk annesi kadın yaşamını yitirirken sonrasında şahıs yaşadıkları 2 katlı apartmanın çatısına çıkarak aynı tüfekle kendisini de vurdu.

aw192531-01.jpg

ÇİFTİN YAŞAMINI KAYBETTİĞİ BELİRLENDİ
112 Acil Çağrı Merkezi'ne yapılan ihbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri yönlendirildi. Sağlık ekipleri yaptıkları ilk kontrolde, çiftin yaşamını yitirdiğini tespit etti. Polis ekipleri olay yerinde güvenlik önlemi aldı. Savcılık incelemesi sonrasında cenazeler Alaşehir Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

aw192531-02.jpg

PSİKOLOJİK TEDAVİ GÖRÜYORMUŞ
Öte yandan Hamza Demirkıran'ın amcasının oğlu Nurullah Demirkıran, kuzeninin psikolojisinin bozuk olduğunu, tedavi gördüğünü aktararak, "Eline tüfeği alıp yatak odasına gidiyor ve hanımını öldürüyor. Daha sonra yukarıya çıkarak kendisini öldürüyor” ifadelerini kullandı.

aw192531-03.jpg

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.