Aort damarının yırtılmasının ardından uzun soluklu bir ameliyat geçirip sonrasında yoğun bakımda tedavi altına alınan Önder'in sağlık durumu merak edilirken, Prof. Dr. Sağbaş, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Henüz uyanamadığı belirtilen Önder'in hayati tehlikesi devam etse de, kurtulma ihtimalinin olduğu aktarıldı. 

Önder'in doktorundan 'mucize' açıklaması! Sevenlerini umutlandırdı

'Adını Şu An Koyamıyoruz'

Prof. Dr. Sağbaş, adını koyamadıkları hususların olduğuna işaret ederek, şunları kaydetti: "Günlerdir uyutucu bir şey almıyor ama uyanmıyor. Bunun sebebi ne? Ödem. İnşallah ödemdir. Oksijensiz de kalmış olabilir. Anoksik beyin diyoruz. Bu resüsüstasyon sırasında o da olabilir. Bunun adını şu an koyamıyoruz. Şu an beynindeki hadise net budur diyemiyoruz. Daha doğrusu nörologlar diyemiyor."

Önder'in doktorundan 'mucize' açıklaması! Sevenlerini umutlandırdı

Bozdoğan’da yeni cami ibadete açıldı
Bozdoğan’da yeni cami ibadete açıldı
İçeriği Görüntüle

'Mucizeyi Gerçekleştirmeye Çalışıyoruz'

Zayıf da olsa Önder'in kurtulma ümidini taşıdıklarını dile getiren Sağbaş, "Biz de bir mucizenin peşine düştük gidiyoruz. Bu mucizeyi gerçekleştirmeye çalışıyoruz. Çok dengeli olmamız lazım. Umudumuz devam ediyor. Kurtulma ihtimali zayıf da olsa umudumuz var" ifadelerini kullandı.

Kaynak: HABER MERKEZİ