Öndeş, ilk 100 günü değerlendirdi

Öndeş, ilk 100 günü değerlendirdi
ABONE OL
Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş, göreve geldiği günden bugününe 100 günlük yaptığı icraatları basın mensuplarıyla paylaştı.

(BURHAN CEYHAN) Öndeş, 100 günde 371 bin TL tasarruf yaptıklarına değinerek herkesle barışık olarak ilçeyi sorunsuz hale getireceklerini ifade etti.
31 Mart'ta Millet İttifakı'ndan Germencik Belediye Başkanlığı'na seçilen CHP'li Fuat Öndeş,  100 günlük çalışmalarını değerlendirmek için basın mensupları ile Park Restoran’da kahvaltıda bir araya geldi.  Zorlu bir seçim sürecinin ardından halkın yüksek teveccühü ile göreve geldiklerini belirten Öndeş, aldıkları görevi layıkıyla yerine getirmek üzere yola çıktıklarını söyledi. Borçlu, hacizli ve ipotekli bir belediye devraldıklarını dile getiren Öndeş, uyguladıkları politikalarla ilk iki ayda 371 bin lira tasarruf yaptıklarını ifade etti.
İNCİR FESTİVALİ MAGNESİA’DA YAPILACAK
Magnesia Antik Kenti’ni tanıtmak için girişimleri olduğunu kaydeden Öndeş, "Efes Hipodromu gibi muazzam bir yapımız var ama biz bunu daha gösteremedik. Bunun için çalışlarımız başladı. Mümkün olursa İncir Festivali’ni Eylül ayında Magnesia Hipodromu’nda yapmayı düşünüyoruz. Jeotermalden en çok zararı Germencik görüyor.  Afyonkarahisar ve diğer iller jeotermalden konut ısıtması ve turizm gibi alanlarda faydalanıyor.  Aydın'ın ise jeotermalin hiçbir şeyinden yararlanamıyor."
“O KADROLARA İHTİYAÇ YOKTU”
İşçi çıkarmaya da değinen Öndeş, "İşçileri çıkardık. Peygamberler bile ümmetine giderler. Seçime girildi, herkes kendi bulunduğu tarafa biat etmek zorunda. Ama yaparken edeple ahlakla yapmak var. Bir de kılıç çekip cephede öne çıkmak var. Cephede kılıç çekip öne çıkarsan ilk mermiyi sen yersin. Edebiyle yapanlar başımızın tacı oldu. Diğerleri ile yollarımızı ayırdık. Zaten bu kadrolara ihtiyaç yoktu. Fuzuli kadro yaratılmış. Biz tasarruf etmeye devam edeceğiz” dedi. 

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum