Öndeş’ten çiftçiye yonca hibesi

Öndeş’ten çiftçiye yonca hibesi
ABONE OL
Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş, tarıma açılan arazilerde yetiştirilen yoncaları hibe ederek piyasanın çok altında üreticilere verilmesini sağladı. 

Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş ciddi bir projeyi daha hayata geçirmiş ve belediyenin atıl ve boşta olan arazilerini tarıma açmıştı. Tarıma açılan arazilere ilk etapta yonca ekimi gerçekleştiren Germencik Belediyesi, hasadı gerçekleştirerek Germencik Üretim, İşletme ve Pazarlama Kooperatifi – GERKOOP’a hibe etti. GERKOOP ise hibe edilen yoncaları kooperatif üyelerine piyasa fiyatlarının altında uygun bir ücretle dağıtımını gerçekleştirdi.
“PİYASA DEĞERİNİN ALTINDA ÜCRETLE DAĞITIMINI YAPTIK”
Öndeş’e teşekkür eden GERKOOP Başkanı Ersel Has "Germencik Belediyesi yetiştirmiş olduğu  yoncaları karşılıksız olarak GERKOOP’a hibe etmiştir. Yapmış oldukları destek için teşekkür ederiz.  GERKOOP olarak biz de üyelerimize piyasa değerinin altında ücretle dağıtımını yaptık.” dedi.
“HAYIRLI, BEREKETLİ OLSUN”
Çiftçi ve üretici için çalışmalarını sürdüreceklerini söyleyen Öndeş ise şunları kaydetti: “Çiftçi ve üreticilerimize yönelik desteğimiz sürüyor. Belediye arazilerimiz üzerinde yetiştirdiğimiz yoncaları hasat ederek GERKOOP’a karşılıksız olarak hibe ettik. GERKOOP ise piyasa fiyatlarının çok altında bir ücretle üyelerine dağıtımını sağladı. Gerek kooperatifçiliğin gelişmesi için attığımız destekleyici adımlar gerekse üreticilerimizin huzur ve refahını sağlamaya yönelik başlattığımız çalışmalara aralıksız devam edeceğiz. Her şey ekonomimizin can damarı çiftçi ve üreticilerimiz için. Hayırlı, bereketli olsun.” dedi. 


ondesten-ciftciye-yonca-hibesi-234528-7e141d9cf0d133ea2c4b028aaba6d1c4.jpeg

ondesten-ciftciye-yonca-hibesi-234528-86198b40716837c10d23d77a7c3b1879.jpeg
 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.