Öndeş'ten meclis üyelerine İncir Baklavası' dopingi

Öndeş'ten meclis üyelerine İncir Baklavası' dopingi
ABONE OL
Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş, Aydın Büyükşehir Belediyesi Meclisi toplantısında meclis üyelerine İNYA markası altında üretilen 'İncir Baklavası' ikramında bulundu. 

MURAT TAN- Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş’in yoğun çalışmalarıyla belediye bünyesinde kurulan İNYA markalı ürünler yakında Değirmencioğlu Baklavaları şubelerinde satışa sunulmaya hazırlanırken, Başkan Öndeş Aydın Büyükşehir Belediye Meclisinde meclis üyelerine marka bünyesinde üretilen 'İncir Baklavası' ikramında bulundu. 

ÇERÇİOĞLU'NDAN BAKLAVAYA ÖVGÜ

Yoğun geçen bütçe görüşmeleri nedeniyle sıkı mesai harcayan meclis üyelerinin bir nebze yorgunluğunu hafifletmek için 'İncir Baklavası' ikramında bulunmak istediğini söyleyen Başkan Öndeş, "Tatlı yiyelim, tatlı konuşalım ve aynı zamanda bu lezzeti sizler de tadın istedim. Değirmencioğlu Baklavalarıyla anlaşma sağladık. Yakında Değirmencioğlu Baklavaları’nın 11 şubesindeki stantlarda sunacağız" dedi. İkramdan ötürü Öndeş'e teşekkür eden Başkan Çerçioğlu, "İncir Aydınımızın en önemli stratejik ürünüdür. Çok başarılı bir çalışma. Tadı da gayet iyi. Başkanımızı tebrik ediyorum" dedi.

whatsapp-image-2019-11-14-at-13-23-46.jpegwhatsapp-image-2019-11-14-at-13-23-51.jpeg

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.