Önemli maçı 7  Eylül de izledi 

Önemli maçı 7  Eylül de izledi 
ABONE OL
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında düzenlenen ve Beşiktaş Kadın Futbol Takımı’nın Atletico Madrid Kadın Futbol Takımını konuk ettiği Vodafone Kupası maçını Aydın ekibi 7 Eylül Gençlikspor tribünden takip etti. 

TÜRKER KOCAKAHYA- İstanbul’da 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında Beşiktaş Kadın Futbol Takımı ile İspanyol ekibi Atletico Madrid Kadın Futbol Takımı’nı karşılaştıran Vodafone Kupası maçı oynanandı. Vodafone Park’ta oynanan mücadeleyi İspanya temsilcisi 2-0’lık skorla kazanarak kupaya ulaştı. 30 binden fazla taraftarın takip ettiği maç, Türkiye’de en çok taraftarın izlediği kadın futbol maçı olarak kayıtlara geçti. Anlamlı maçı tribünlerden takip edenler arasında Kadınlar 2. Ligi’nde Aydın’ı başarılı bir şekilde temsil eden 7 Eylül Gençlikspor futbolcuları da vardı. Başkan Mustafa Yılmaz, teknik ekip ve oyunculardan oluşan 7 Eylül kafilesi, Beşiktaş’ın konuğu olarak maçı tribünlerde izleme heyecanı yaşadı. 
 “ÖNEMLİ BİR ORGANİZASYONDU”
Karşılaşma sonrasında açıklama yapan 7 Eylül Gençlikspor Başkanı Mustafa Yılmaz, “Kadın futbolu adına çok önemli bir organizasyondu. Türkiye’de kadın futbolunun tanıtımı açısından değerliydi. Beşiktaş’ın konuğu olarak maçı izledik. Kendilerine de teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı. 


 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.