Orta sahanın dinamosu 

Orta sahanın dinamosu 
ABONE OL
Yıldızspor’a bu sezon başında transfer olan orta saha oyuncusu Mustafa Diler, ligde oynanan 18 maçın tamamına ilk 11’de başlarken istikrarlı yapısıyla takıma önemli bir katkı sunuyor.  

TÜRKER KOCAKAHYA- Spor Toto Bölgesel Amatör Lig (BAL) 8. Grup takımlarından Yıldızspor’da sezon başında takıma katılan birçok isim takıma önemli katkılar verdi. Ligde 3’üncü sırada yer alan mavi-beyazlılarda bu isimler arasında Mustafa Diler de yer alıyor. Sezon başında Aydın ekibine transfer olan 24 yaşındaki oyuncu, bu sezon özellikle istikrarıyla dikkat çekti. İlk defa BAL’da mücadele eden takımının orta sahasında adeta dinamo görevi gören Diler, ligde oynanan 18 maçın tamamına ilk 11’de başladı. İstikrarıyla ön plana çıkan başarılı oyuncu, bu maçların tamamında 90 dakika sahada kalmayı da başardı. 

PROFESYONEL OLARAK MÜCADELE ETTİ
Futbola Kahramanmaraş Gençlikspor’da başlayan Diler, sonrasında Antalyaspor’un yolunu tuttu. Bir sonraki durağı Denizlispor olan başarılı oyuncu ilk profesyonel sözleşmesini de Denizli ekibinde imzaladı. Kariyerinin devamında Manisa Spor Kulübü, Artvin Hopaspor gibi takımlarda forma giyen Diler, son olarak Fethiyespor’dan ayrılarak yaz döneminde Yıldızspor ile al sıkıştı. 24 yaşındaki oyuncu bu sezon oynanan Ayvalıkgücü Belediyespor maçında rakip fileleri havalandırdı. 

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.