Otomobil hırsızları aynı gün yakalandılar

Otomobil hırsızları aynı gün yakalandılar
ABONE OL
Aydın’ın İncirliova ilçesinde antika eşyalar ile otomobil çaldığı iddia edilen 4 şüpheli yakalandı. Adliyeye sevk edilen şüphelilerden 1’i tutuklandı.

 

İncirliova İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Acarlar Mahallesi’nde 09 UH 864 plakalı otomobilin çalınması üzerine çalışma başlattı. Ekiplerin titiz ve özveriyle çalışmasıyla şüpheli ile çalınan otomobil, aynı gün yakalandı. İşlemlerinin ardından mahkemeye sevk edilen K.G. ve H.S. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

 

YANLARINA KALMADI

İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Hürriyet Mahallesi’ndeki bir evden de televizyon, av tüfeği, 10 bakır kap, 2 altın kol saati, yabancı para ve antika malzemelerin çalınması üzerine çalışma başlattı. Bölgedeki güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen ekipler, olayla ilgili 2 şüphelinin kimliklerini belirledi. Ekipler, adresleri tespit edilen zanlıları düzenlediği operasyonla yakaladı. Emniyetteki işlemlerinin ardından mahkemeye sevk edilen Y.B. savcılıktaki ifadesinin ardından serbest bırakılırken, B.B. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.