Özbakır, Fethiye ile anlaştı 

Özbakır, Fethiye ile anlaştı 
ABONE OL
Nazilli Belediyespor’dan devre arasında ayrılan Burak Özbakır, aynı ligde mücadele bir diğer Ege takımı Fethiyespor ile ikinci yarı öncesi anlaşma sağladı. 

TÜRKER KOCAKAHYA- TFF 3 Lig 3. Grup takımlarından Nazilli Belediyespor’da devre arasına girilmesi sonrasında Burak Özbakır ile yolların karşılıklı anlaşılarak ayrıldığı açıklanmıştı. Geçen sezon başında transfer olduğu ve 1,5 sezon formasını giydiği Nazilli Belediyespor’a veda eden 26 yaşındaki oyuncunun yeni adresi belli oldu. Özbakır, ikinci yarı öncesinde 3. Lig 2. Grup’ta zirve mücadelesi veren Muğla ekibi Fethiyespor’a transfer oldu. Başarılı oyuncu, yeni takımının formasını giyerken transfer için el sıkıştı. 

1,5 SEZON FORMA GİYDİ
Geçen sezon transfer olduğu Nazilli ekibinde ilk sezonunda ligde 28, play-off’ta 2 ve Ziraat Türkiye Kupası’nda 2 maça çıkan Özbakır, 2 bin 58 dakika sahada kalarak 5 gol kaydetti. Bu sezon başında Siyah İnciler’le yola devam eden 26 yaşındaki oyuncu, ligde 15, kupada ise 2 maçta görev yapıp bin 248 dakikada 2 kez gol sevinci yaşadı.  
 



 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.