Özcan muhtarlar bir araya geldi

Özcan muhtarlar bir araya geldi
ABONE OL
Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan belediyenin net borcuna ilişkin çalışmalarının devam ettiğini belirterek, ortaya çıkacak gelir gider tablosuna bağlı olarak çalışmalara hız vereceklerini söyledi.

(SİMGE ATA) Özcan, ilk çalışmalarının istihdama yönelik olacağını kaydetti. Sabah saatlerinde muhtarlarla bir araya gelen Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, toplantının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Özcan, öncelikli olarak istihdam sorununu ortadan kaldıracak projeleri hayata geçireceklerini ifade etti.

"BELEDİYENİN BORÇLARI HALA HESAPLANIYOR"
Nazilli Belediyesi'nin borç tablosuna ilişkin net rakamlar vermeyen Başkan Özcan, "Bu konu çok hassas bir konu ve arkadaşlarımızın çalışmaları devam ediyor. Net rakamlara ulaştığımızda sizleri de kamuoyunu da bilgilendireceğiz" dedi. İsabetli sonuçlar elde etmek istediklerini kaydeden Özcan, ortaya çıkacak gelir gider tablosuyla büyük projelere başlayacaklarını belirtti.

İLK CİDDİ PROJE İSTİHDAM ÇALIŞMASI OLACAK
Çalışmalara Dallıca Kavşağı'ndan başladıklarını anımsatan Özcan, kısa sürede önem teşkil eden projeleri hayata geçireceklerini dile getirdi. İlk ciddi projelerininse istihdama yönelik olacağına işaret eden Özcan, "Öncelikle mali portföyü çıkarmamız gerekiyor. Bunu yaparak gelir-giderlerimizi hesaplayacağız. Planlamalarımızı yapacağız. Önceliğimiz de istihdam olacak. İşsizliğin hat safhada olduğu günlerdeyiz. İşsizliğin ortadan kaldırılması için yapılacak projeler bu bakımdan isabetli olacaktır. Naz-Koop'la sorunu çözebiliriz elbette ama dediğimiz gibi mali tabloya bakarak adımlar atacağız. Gerek AB fonları gerek yabancı fonlar, hibeler. Bunları göz önünde bulundurarak alternatif kaynaklar yaratacağız. Nazilli'de kalıcı eserler yapacağız" şeklinde konuştu.

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.