Özçelik’le anlaşma sağlandı 

Özçelik’le anlaşma sağlandı 
ABONE OL
Yeni sezonda Süper Amatör Lig’de mücadele edecek olan Aydınspor’da Teknik Direktör Tevfik Ata Tekin ile yolların ayrılması sonrasında takım Antrenör Recep Özçelik’e emanet edildi. 

(TÜRKER KOCAKAHYA) Geride kalan sezonda 1. Amatör Küme’de şampiyonluk yaşayan ve adını Aydın Süper Amatör Lig’e yazdıran Aydınspor’da yeni sezon öncesi hareketli günler yaşanıyor. Siyah-Beyazlıları şampiyonluğa taşıyan Teknik Direktör Tevfik Ata Tekin ile yolların ayrılması sonrasında teknik adam arayışı başlamış ve birçok isim gündeme gelmişti. Aydınspor’da yönetim kurulu bu kapsamda yeni sezon öncesi Antrenör Recep Özçelik ile el sıkıştı. Genç teknik adam daha önce Teknik Direktör Gürkan Ferhatoğlu’nun ekibinde Sökespor’da görev yapmıştı. Özçelik ayrıca, İncirliova Belediyespor, Sağlıkspor, Çine Madranspor, Muğlaspor, Kemerspor 2003 takımlarında da çeşitli görevler üstlendi.  

"CAMİAMIZA HAYIRLI OLSUN"
Yeni sezon öncesi teknik adam konusunda Özçelik ile anlaşma sağlayan Aydınspor’da Futbol Şube Sorumlusu Hasan Karaca değerlendirmede bulundu.  Teknik Direktör Tevfik Ata Tekin ile karşılıklı anlaşarak yolları ayırdıklarını dile getiren ve Tekin’e hizmetlerinden dolayı teşekkür eden Karaca, “Yeni sezon için üst liglerden gelen teklifler olduğu için Tevfik hocamıza saygı duyduk. Böyle bir karar aldık. Yeni sezonda yolumuza Recep Özçelik hocamız ile devam edeceğiz. Kendisi de çok kıymeti ve değerli bir isim. Uzun süren görüşmelerimiz sonucunda nihai karara vardık. Aydınspor camiamıza hayırlı olsun. İnşallah birlikte önemli işlere imza atacağımızı düşünüyoruz" dedi. 

YOĞUN TEMPO BAŞLIYOR
Teknik adam konusunu Özçelik ile anlaşarak çözen Aydınspor’da gözler yeni transferlere çevrildi. Siyah-Beyazlılarda Özçelik’in raporu doğrultusunda takıma önemli takviyeler yapılacağı öğrenilirken yönetimin de bu konuda birçok oyuncu ile iletişim halinde olduğu ifade edildi. 


 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.