Özdağ: Tam bir devlet kaosu var

Özdağ: Tam bir devlet kaosu var
ABONE OL
Zafer Partisi Aydın İl Başkanlığı Birinci Olağan Kongresi’nde konuşan Genel Başkan Ümit Özdağ; “Tam bir devlet kaosu var. Liyakat ilkesi kaybedildi” dedi.

Zafer Partisi Aydın İl Başkanlığı Birinci Olağan Kongresi Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ın katılımıyla gerçekleştirildi. Aydın İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Hidayet Sayın Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen kongrede mevcut Başkan Ercan Arslan, tek listeyle gidilen seçimde yeniden başkan seçildi. 

Türk Milliyetçiliğinin önemine değinen Zafer Partisi İl Başkanı Ercan Arslan, yaptığı konuşmada; “Bu coğrafyada Atatürk çizgisinde Türk milliyetçiliğinin yeniden dirilişe geçirileceğine olan inancımızla beklemeye koyulmuştuk. 26 Ağustos 2021 gösterirken Ankara’dan bir güneş doğdu. Genel başkanımız Ümit Özdağ Bey büyük Türk milliyetçiliğine Zafer Partisi'ni müjdeledi. Bu duygular içerisinde Zafer Partisi Aydın İl Teşkilatının kurucularından biri olarak görev aldık. Aydın’da geldiğimiz noktada bizimle birlikte olan arkadaşlara baktığımızda hepsi işinde gücünde olan, Türklüğü bilenlerdir. Bu salondaki tüm arkadaşlarımın hepsi var olsun. Var olsun Türk milliyetçileri” dedi.


“TAM BİR DEVLET KAOSU VAR”
İl Başkanı Arslan’ın ardından konuşma yapan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ise iktidar ve muhalefetin politikalarını hedef aldı. Suriyeli mülteci sorununun ülkenin mevcut sorunlarıyla birleşerek bir iç savaşın meydana geleceğini ifade eden Özdağ, vatandaşları uyardı. İktidarın devleti işleyemez hale getirdiğini söyleyen Özdağ; “Devlet çalışamaz işleyemez hale getirildi. Çıkarttıkları Cumhurbaşkanlığı kararnamelerin sayısı 57 ise bunun 30 tanesi o kararları iptal etmek için çıkarılıyor. Tam bir devlet kaosu var. Liyakat ilkesi kaybedildi. Devlet cemaatler ve tarikatlar arasında pay edildi. O bakanlık bu tarikatın, bu bakanlık şu tarikatın sanki devlet bir Türk’ün devleti değil bir parti devletine dönüştürüldü” ifadelerini kullandı.


NE BİÇİM DEVLET YÖNETİYORSUNUZ?
Devletin yönetim şeklini eleştiren Özdağ; “İstanbul’da sokak ortasında serserilik yapan üç defa kamu düzenini bozdukları belirlenen ve polisin gözaltına almak zorunda kaldıkları AK Parti gençlik kollarından üç serseri, İçişleri Bakanlığını görüntülü olarak ilçe emniyet müdürlüğünden arıyorlar ve de ondan sonra kelepçeleri takan polis açığa alınıyor. İki bekçi açığa alınıyor, ilçe emniyet müdürü Şırnak’a sürülüyor. Rezaletin böylesi görülmedi. Allah belanızı versin sizin. Ne biçim devlet yönetiyorsunuz. Türk polisi sizin özel güvenlik teşkilatınız değil” diye konuştu.  
TÜRK SİYASETİNİN EFE'Sİ İLAN ETTİ
Kongre sonunda Genel Başkan Özdağ'a Efe fesi takdim eden İl Başkanı Arslan, Özdağ'ı Türk siyasetinin Efe'si ilan etti. 

ozdag-tam-bir-devlet-kaosu-var-293215-15bf153a4a6f1cdb8d1bf458ac21cf6b-004.jpgozdag-tam-bir-devlet-kaosu-var-293215-e5fb0e6668056a475d2da7a6315cac4d-001.jpgozdag-tam-bir-devlet-kaosu-var-293215-acd27dafaf9b1a1de4483689dbd306bb.jpg


 

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.