Özkaya’dan Çerçioğlu'na teşekkür 

Özkaya’dan Çerçioğlu'na teşekkür 
ABONE OL
Nazilli Yukarı Örencik Mahalle Muhtarı Hasan Özkaya, Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından mahalleye yapılan hizmetler nedeniyle başkan Özlem Çerçioğlu’na teşekkür etti. 

AYŞE AKTAŞ - Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin planlı ve programlı olarak çalışmalarına devam ettiğini belirten muhtar Özkaya, “Öncelikle Büyükşehir bürokratlarına ve personeline her zaman rahatlıkla ulaştığımı söyleyebilirim. Kendilerine bir telefon kadar yakınız. Son muhtarlar toplantısının ardından istek ve taleplerimiz olmuştu. Taleplerimiz birer birer yerine getiriliyor. Bahçe yollarında tesviye ve reglaj çalışmaları yapıldı. İhtiyaç duyulan yollarımızda yol genişletme ve parke taşı döşeme çalışması gerçekleştirildi. Yine mahallemizde bulunan derelerimizde büzlerin değiştirilmesi ile vatandaşlarımızın rahat geçmesi sağlandı” dedi.

‘ASKİ TARAFINDAN SONDAJ ÇALIŞMASI YAPILACAK’
Büyükşehir Belediyesi’nin hizmetlerinden genel olarak memnun olduğunu ifade eden Özkaya, ASKİ ekiplerinin de mesai saati gözetmeksizin her zaman yanlarında olduğunu söyledi. ASKİ çalışmalarıyla ilgili bilgi veren Özkaya, “Mahallemizdeki içme suyu kaynaklarımızda kaptaj ve drenaj çalışması gerçekleştirildi. Ardından iyi su borularında yenileme çalışması yapıldı. Önümüzdeki süreçte de mahallemizde yine ASKİ tarafından sondaj çalışması yapılacağı bildirildi. Sağ olsunlar acil durumlarda aradığımızda bile gece gündüz demeden geliyorlar”  dedi.

Yukarı Örencik Mahallesi’nde yapılan ve yapılacak olan çalışmalarla mahallenin ihtiyaçlarını karşılamaya çalıştıklarını belirten Muhtar Özkaya, “Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu’na bu zamana kadar mahallemize yaptığı hizmetlerden dolayı çok teşekkür ediyor ve hizmetlerinin devamını diliyorum” şeklinde konuştu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.