Özlenen tat kar helvası satışları başladı

Özlenen tat kar helvası satışları başladı
ABONE OL
Yazın, sıcak havaların serinleticisi kar helvası tezgahları açılmaya başladı. Kar helvası yemek isteyen vatandaşlara sunum, plastik ve karton bardaklarda yapılacak.

AYŞE AKTAŞ - Nazilli’nin en meşhur içeceklerinden biri olan kar helvası satışları gerçekleştiriliyor. 

Koronavirüs salgını tedbirleri içerisinde hizmet vermeye başlayan İsabeyli mahallesinde yıllardır kar helvacılığı yapan Dursun Yakar, bu sene kar helvasına yeni bir damak tadı getirerek dondurma ilave edeceklerini söyledi.
 Yaklaşık 15 gün önce kar helvası tezgahını açtığını söyleyen Yakar, ”Madran'dan aldığımız kar bu sene çok fazla yok. Babadağ’dan da gelecek karlarımız. Bizim burada en önemli amacımız insanların sevdiği bu tadı en iyi şekilde müşterilerimize sunmak. Yaklaşık 7 yıldır bu işi yapıyorum. Sıcak havada serinlemek için sabah saat 11:00’den gece geç saatlere kadar açığız. Artık buraya gelen tüm müşterilerimizle akraba, abla, kardeş gibi olduk. Şimdi bu sene kar helvasına dondurma ilave edeceğiz. Dondurma ve kar helvasını birlikte servis yapacağız yeni bir damak tadı olacak müşterilerimize. Tüm esnaflarda olduğu gibi bizlerinde işleri düştü. İsabeyli’de öğrencinin olmaması etkiledi tabi. Pandemiden dolayı tedbirlerimizi almaya devam ediyoruz. Müşterilerimize cam bardak kullanmıyoruz karton bardaklarda ve plastik bardaklarda servislerimizi yapıyoruz” diye konuştu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.