Özmen gündemi değerlendirdi

Özmen gündemi değerlendirdi
ABONE OL
Gündemi değerlendiren AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen,  "Biz kaderi Türkiye'nin kaderi ile bütünleşen bir partiyiz" dedi.

AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen,  son dönemde yaşanan olaylar ardından gündemi değerlendirdi. AK Parti’nin milletin partisi olduğunu ifade eden Özmen, parti olarak Türkiye’ye çağ atlattıklarını belirtti.  

Özmen, “Kaderi Türkiye'nin ve Türk milletinin kaderi ile bütünleşmiş; 83 milyonun partisi olmayı başarmış AK Parti’mizin iktidara gelişi ile birlikte Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde sağlıkta, eğitimde, ulaşımda, toplu konutta, enerjide, tarımda, sosyal yardımlarda ve iş hayatında Türkiye’ye çağ atlatarak ülkemizi muasır medeniyetler seviyesinin üstüne çıkardık. Biz kaderi Türkiye'nin kaderi ile bütünleşmiş bir partiyiz. Türkiye varsa biz varız, Türkiye güçlüyse biz güçlüyüz. AK Parti milletin partisidir” dedi. 

“AZİM VE KARARLILIKLA HAYATA GEÇİRECEĞİZ”
AK Parti’nin hayalleri gerçekleştirdiğini söyleyen Özmen, “Türkiye, bugün ulaştığı öz güvenle, bölgesinde ve dünyada söz sahibi bir ülke konumuna gelmiştir. Bugün Türkiye, 10 yıl önce hayal dahi edemediğimiz şeyleri bir bir gerçekleştirirken, bölgesinde ve dünyada söz sahibi bir ülke haline geldiyse bunu, Cumhurbaşkanımız  Recep Tayyip Erdoğan'ın devrimci ruhuna borçludur. Yerli ve milli bir anlayışla tüm sektörlere yayılan bir üretim modeliyle savunma sanayi, bilişim ve yazılımda Türkiye bölgesinde söz sahibi bir ülke haline gelmiştir. PKK/PYD, DEAŞ, FETÖ gibi terör örgütleriyle mücadele yurt içi ve yurt dışında kararlılıkla sürdürülmüştür. Ayasofya Camii 86 yıl sonra yeniden ibadete açılmıştır. Kapalı Maraş 46 yıl sonra açıldı, 30 yıl sonra Karabağ özgürlüğüne kavuşmuştur. Libya'da söz sahibi Türkiye, Karadeniz, Akdeniz, Ege’de hakkını savunmaktadır.  Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın kararlılığıyla hayata geçmiştir. İnşallah devrim niteliği taşıyacak, ülkemizi, partimizi 2023 ve 2024 hedeflerimize ulaştıracak nice projelerimizi aynı azim ve kararlılıkla hayata geçireceğiz” ifadelerini kullandı.

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum