Özmen Kılıçdaroğlu’na Aydın’daki icralık aboneleri hatırlattı!

Özmen Kılıçdaroğlu’na Aydın’daki icralık aboneleri hatırlattı!
ABONE OL
AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, bir dizi açılış için Aydın’a gelen CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na ildeki 16 bini aşkın aboneye su borcundan dolayı icra takibi başlatıldığını hatırlatarak tepki gösterdi. 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Aydın Büyükşehir Belediyesi Tekstil Park açılışını bugün partilileriyle birlikte gerçekleştirdi. Açılışın ardından sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na ildeki su borcu nedeniyle icra takibi başlatılan 16 bini aşkın abone üzerinden eleştiriler yönelten AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, ünlü söz yazarı Merhum Yusuf Hayaloğlu’na ait “Bu ne yaman çelişki” dizeleriyle tepki gösterdi.  

“İCRA TAKİBİ BAŞLATTIĞINI BİLİYOR MUSUNUZ? 

Açıklamasında, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na da eleştiriler yönelten Özmen, “Sayın Kılıçdaroğlu, Aydın BŞB Başkanınızın “bu şehirde kimse yatağa aç girmeyecek” sloganları ile şehri donattığını, askıda fatura kampanyası ile su faturalarının ödenmesi çağrısında bulunduğunu, bugün sizin önünüzde de bunları tekrar ettiğini, ancak geçtiğimiz günlerde 16 bini aşkın aboneye su borcundan dolayı icra takibi başlattığını biliyor musunuz ? Bu ne yaman çelişki…” ifadelerini kullandı.

551f0741-890b-44a3-a754-530f4093acd6.jpg7ee42446-e1bc-4874-ba11-6ef6261eb44b.jpg

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.