Özmen; Yatırımlarımızı birer birer yapıyoruz

Özmen; Yatırımlarımızı birer birer yapıyoruz
ABONE OL
AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen mazbatasını alarak görevine başladı. 

TUĞBA AYDIN - AK Parti Aydın İl Kongresi sonrası tekrar il başkanı seçilen Ömer Özmen mazbatasını alarak resmi olarak görevine başladı. Mazbatasını almasının ardından İl Seçim Kurulunda basın açıklaması düzenlendi. 
Başkan Özmen'in düzenlediği basın açıklamasına AK Parti Efeler İlçe Başkanı Hüsnü Elbir, Efeler İlçe Kadın Kolları Başkanı Hümeyra Ege il ve ilçe teşkilatı katıldı.

“ÇOK ÇALIŞACAĞIZ”
Yeni dönemde yapacakları çalışmalar hakkında konuşan Özmen, "Aydınımıza hizmet etmek için var gücümüzle çalışacağımız bir dönem olacak. Kongremizde de ifade ettim. Aydın’da yeni bir sayfa açtık. 118 bin üyemizle beraber 2023 yılına kadar her gün seçim var gibi büyük bir çalışma gayretinde olacağız. Büyük ve güçlü Türkiye’nin inşası noktasında bu süreçte tüm arkadaşlarıma ben tekrar çok teşekkür ediyorum. İnşallah daha güçlü Türkiye’miz için hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu. 

Kongre sonrası ilçe ziyaretlerine başladıklarını belirten Başkan Özmen esnafın hükümetin desteklerinden memnun olduğunu belirtti.  Aşı çalışmalarına yönelik açıklamalarda da bulunan Özmen, aşı sayısının 1 milyonu aştığını belirterek; “Aşı olanların sayısı 1 milyonu geçti, hızlı bir şekilde devam ediyor. Bugün itibariyle 85 yaş üzerindeki vatandaşlarımızın aşılarını da yapmaya başladık. İnşallah en kısa sürede bu beladan kurtulacağız” dedi.  

Yakında okulların açılacağını da ekleyen Özmen, normalleşme sürecinin ilerleyen günlerde yavaş yavaş başlayacağını ifade etti. Başkan Özmen; “Aydın’da AK Parti'nin uzun bir süredir yükselişi var. Bu yükselen trendi daha yukarı çıkarmak ve 2023 seçimlerinde hedefimize ulaşmak istiyoruz. Ama bizim için daha önemli bir şey 2023 yılında Cumhur İttifakıyla gerçekleştireceğimiz hem Cumhurbaşkanlığı hem de milletvekili seçimleridir” diye konuştu. 

Yatırımların devam edeceğini belirten Özmen; “Yerine getirmek için vaat ettiğimiz, söz verdiğimiz yatırımların birer birer temellerini atıyoruz. 2023’e giden süreçte verdiğimiz birçok sözümüzü tutuyoruz” dedi. 

“300 MİLYONUN ÜZERİNDE”
Çiftçilere ciddi manada destek olduğunu dile getiren Özmen, ilerleyen dönemlerde yapılan destekleri açıklayacaklarını belirtti.  Başkan Özmen; “Özellikle çiftçilerimize bu noktada ciddi manada desteklerimiz var. Biz bu desteklerimizi Aydınlı vatandaşlarımızla paylaşacağız. Aydın’da bizim yatırımlarımızın bir çoğu özellikle Devlet Su İşleri ve Tarım ve Orman Bakanlığının yapmış olduğu desteklemelerin bir çoğu gözle görülür olmadığı için bunları daha çok anlatacağız önümüzdeki süreçte. Özellikle bizim gübre desteği noktasındaki rakamlarımız bazı kuruluşların açıkladığı rakamların en az 100 katı civarında. Bugün 152 bin kilo gübreden bahsediliyor bunun maliyeti 300 bin lira. Bizim açıkladığımız çiftçimize verdiğimiz destekler 300 milyonun üstünde. İnşallah önümüzdeki günlerde bunlarla ilgili detaylı bir açıklamayı kamuoyu ile paylaşacağız” diye konuştu.

ozmen-yatirimlarimizi-birer-birer-yapiyoruz-199458-8fc5f7c4d1357357f25942b96f184e63.jpgozmen-yatirimlarimizi-birer-birer-yapiyoruz-199458-55f3c338fe348681fbaae67f12e7b2cf.jpgozmen-yatirimlarimizi-birer-birer-yapiyoruz-199458-db9e24263f485964e1bc1333b1dfe5bb.jpeg

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.