Özmen'den Koray Aydın hakkında suç duyurusu

Özmen'den Koray Aydın hakkında suç duyurusu
ABONE OL
AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, Aydın'da partisinin programındaki konuşmasında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için 'Kabadayı bozuntusu' ifadesini kullanan İYİ Parti Teşkilat Başkanı Koray Aydın hakkında suç duyurusunda bulunacaklarını söyledi. 

 İYİ Parti Teşkilat Başkanı Koray Aydın'ın İyi Parti Aydın İl Teşkilatının geçtiğimiz gün düzenlediği 'Üye Katılım ve Mahalle Başkanları Toplantısı'na katıldı. Toplantıdaki konuşmasında Aydın,  Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan hakkında "Bize emanet edilen bu Cumhuriyet'i bir kabadayı bozuntusuna teslim edemeyiz" sözleri nedeniyle AK Parti Aydın İl Başkanı Özmen, sosyal medya hesabından açıklama yaptı. 
"ÖZÜR DİLEMEYE DAVET EDİYORUZ" 
Özmen konuyla ilgili açıklamasında İYİ Partili Aydın hakkında suç duyurusunda bulunacaklarını söyleyerek, "Dün akşam Aydın'da partisinin bir programına katılan İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, konuşmasında anlaşılan hızını alamamış olacak ki Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret etmiştir. Yerel ve ulusal basına yansıyan bu ifadelerinden dolayı kendisi hakkında suç duyurusunda bulunulacaktır. Bunun yanında siyasi nezakete yakışmayan bu ifadeleri kendisine aynen iade ediyoruz ve siyasi nezaket gereği kendisini Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'dan özür dilemeye davet ediyoruz" ifadelerini kullandı.

whatsapp-image-2019-11-17-at-21-14-20.jpegwhatsapp-image-2019-11-17-at-21-14-17.jpeg

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum