‘Pamuğun Başkenti’nden Cumhurbaşkanı Erdoğan’a davet

‘Pamuğun Başkenti’nden Cumhurbaşkanı Erdoğan’a davet
ABONE OL
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Buğday Hasadı ve Elektrikli Traktör Tanıtım Töreni’ne katılmasının ardından bir hasat daveti de Eylül ayı sonuna doğru hasada başlayacak olan Aydınlı pamuk üreticilerinden geldi. 

MURAT TAN -Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 26 Temmuz’da Tarım ve Orman Bakanlığınca düzenlenen Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü (TİGEM) 69. Geleneksel Hasat Bayramı kapsamında buğday hasadı yapması üzerine bir davet de Sökeli çiftçilerden geldi. Söke Ziraat Odası Başkanı Mustafa Tanyeri ile 131 No’lu Söke TARİŞ Pamuk ve Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi Başkanı İsmail Özer, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı Söke’de organize edilecek olan ‘Pamuk Hasat Şenliği’ne davet ettiler. 

“RESMİ DAVETİYE GÖNDERECEĞİZ” 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın TİGEM 69. Geleneksel Hasat Bayramı etkinliği kapsamında Ankara’da Polatlı Tarım İşletme Müdürlüğünde buğday hasadı yapması Söke’deki pamuk üreticilerinde de beklenti doğurdu. Söke Ziraat Odası Başkanı Mustafa Tanyeri ile 131 No’lu Söke TARİŞ Pamuk ve Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi Başkanı İsmail Özer, Ege’nin pamuk deposu Söke’de organize edilecek Pamuk Hasat Şenliği’nde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı ağırlamaktan büyük memnuniyet duyacaklarını söylediler. Konuyla ilgili açıklamada bulunan İsmail Özer, Eylül ayı sonuna doğru başlayacak olan pamuk hasadında, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı ağırlamak istediklerini ve konuyla ilgili olarak Söke Ziraat Odası ile birlikte Cumhurbaşkanlığına resmi davetiye iletmeye hazırlandıklarını belirtti. 

“BÜYÜK MUTLULUK DUYACAĞIZ”

Söke TARİŞ Pamuk ve Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi ile birlikte organize etmeyi planladıkları ‘Pamuk Hasat Şenliği’nde, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bizzat hasat sevincine ortak olmasını istediklerini söyleyen Söke Ziraat Odası Başkanı Mustafa Tanyeri, “Sayın Cumhurbaşkanımızı Pamuk Hasat Şenliği’nde aramızda görmekten büyük mutluluk duyacağız. Buğday Hasat Şenliği’ne katılmasının ardından üreticilerimiz arasında Söke’de de pamuk hasadına da katılması yönünde bir beklenti oluştu. Önümüzdeki günlerde resmi davetiyemizi Cumhurbaşkanlığına sunacağız. İnşallah yoğun programına rağmen bizleri kırmaz ve hasat sevincimize ortak olur” dedi.Tanyeri, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Söke’ye ziyareti gerçekleşirse, üretimde yaşanan bazı sıkıntıları da birebir anlatma fırsatı bulacaklarını kaydetti. 

Eğer Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Söke Ziraat Odası Başkanı ile 131 No’lu Söke TARİŞ Pamuk ve Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi’nin Hasat Şenliği davetine olumlu karşılık verirse, Söke’de 1937’deki Ege Manevralarına katılan Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ten sonra ilçeye 82 yıl sonra Cumhurbaşkanı sıfatıyla ziyarette bulunan ilk isim olacak.

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.