“Partimize teveccüh çoğaldı”

“Partimize teveccüh çoğaldı”
ABONE OL
Gelecek Partisi Aydın İl Başkanı Suzan Yücel Milli, partisinin çalışmaları hakkında bilgilendirmede bulunarak, “Partimize teveccüh çoğaldı” ifadelerini kullandı. 

(Kıymet SARIYILDIZ) -ÖZEL HABER-   Gelecek Partisi Aydın İl Başkanı Suzan Yücel Milli,  il genelinde yaptıkları çalışmalar hakkında kamuoyuna açıklamada bulundu.  Üye sayılarının giderek arttığını ifade eden Milli, partiye katılımların arttığından söz etti. Vatandaşların partiye ve Genel  Başkanları Ahmet Davutoğlu’na karşı bakış açılarının değiştiğinden söz eden Milli, akşamları köy sohbetleri adı altında vatandaşlarla buluşmalar düzenlediklerini anlattı. Köy kahvelerine gidip  vatandaşlarla sohbet ettiklerini kaydeden Milli, “Üye sayımız giderek artıyor. Çalışmalarımız çok güzel ilerliyor. Katımlar çok iyi. İnsanların bize bakış açısı çok değişti. Daha önce biz insanlara partimize katılması için giderdik, şimdi vatandaşlar bize geliyor, partiye üye olmak için. İnsanlar geliyor, ben Ahmet Davutoğlu’nu seviyorum ama kafamda bazı sorular diyorlar. Bizler de onlara açıklama yapıp partimizi anlatıyoruz. Siyaset mantık işi. Mantığına uyarsa bizimle beraber çalışıyorlar. Çalışmalar bakımından iyi gidiyoruz. Partimize teveccüh çoğaldı” dedi. 

“ŞU ANDA 12 İLÇEDE TEŞKİLATLANMAMIZ VAR”
5 ilçede  başkanların henüz atanmadığını ifade eden Milli, görüşmelerini sürdürdüğünü anlattı. Teşkilatlanma çalışmalarının devam edeceğini söyleyen Milli, “Şu anda 12 ilçede teşkilatlanmamız var. 2 ilçe başkanını atadık ama kurulumu olmadı. Köşk, Kuyucak, Sultanhisar, Karacasu ve Buharkent’te başkan atamalarımız daha olmadı.  İlçelerimizde güzel görüşmeler yaptık. Köşk ve Karacasu’da başkanlık için görüşmeler devam ediyor. Liyakat ehliyeti uyarsa başkanlarımızı atacağız. İlçelerde başkan atamalarını atamak için acele etmiyorum. Orada yaşayan vatandaşların kendisi başkan olmak için gelmesi bizim için daha iyi. Yaşadığı şehri en iyi o bilir. En iyi çalışmayı ve teşkilatlanmayı da o yapar diye düşünüyorum” diye konuştu. 


 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.