Pehlivan, "Onur ve gurur duydum"

Pehlivan, "Onur ve gurur duydum"
ABONE OL
MHP 13. Olağan Genel Kurulu’nda Merkez Yürütme Kurulu (MYK) Üyeliği’ne seçilen MHP Aydın eski İl Başkanı Burak Pehlivan, “MYK üyesi olarak görev almanın onur, gurur ve mutluluğunu yaşamaktayım” dedi. 

KIYMET SARIYILDIZ- MHP 13. Olağan Kurultay’ını Ankara’da gerçekleştirdi. Kongrede MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yeniden genel başkan olarak seçildi. Bahçeli’nin genel başkan seçilmesinin ardından 75 delegeden oluşan MYK üyeleri belirlendi. MYK’ya Aydın’dan  Genel Başkan Yardımcısı Deniz Depboylu ile partinin Aydın eski İl Başkanı Burak Pehlivan da seçildi. MYK’ya seçilen Pahlivan, görevinin partiye hayırlı olması temennisinde bulundu.


Pehlivan, “Partimizin 13. Olağan Kurultay'ını büyük bir coşku ile gerçekleştirmiş bulunmaktayız. Milliyetçi-Ülkücü Hareketin  bilge lideri Genel Başkanımız sayın Devlet Bahçeli beyefendinin tensipleri ile MYK üyesi olarak görev almanın onur, gurur ve mutluluğunu yaşamaktayım. Desteklerini esirgemeyen tüm dava arkadaşlarıma şükranlarımı sunarım. Kongremizin vatanımıza, milletimize ve Milliyetçi-Ülkücü harekete hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ederim” ifadelerini kullandı.

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.