Pençe-Kilit bölgesinde 2 asker şehit oldu
Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde bölücü terör örgütü mensupları tarafından açılan taciz atışı sonucu 2 asker şehit oldu, 3 asker yaralandı.
Milli Savunma Bakanlığı, Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde bölücü terör örgütü mensupları tarafından açılan taciz atışı sonucu 2 askerin şehit olduğunu, 3 askerin yaralandığını açıkladı.
Yaralıların derhal hastaneye sevk edildiği ve tedavilerine başlandığı belirtildi.
Bakanlığın açıklamasında "Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır, yaralılarımıza da açılan şifalar dileriz" sözleri yer aldı.
Bakan Hulusi Akar, şehit haberinin ardından Konya’dan Ankara’ya döndü. Şehit haberinden sonra Harekat Merkezinde Bakan Akar toplantı halinde olduğu öğrenildi.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.