Perşembe pazarını geri istiyorlar 

Perşembe pazarını geri istiyorlar 
ABONE OL
Efeler Mahalle Muhtarı Şerif Ali Avcı mahallelerinde kurulan, önceki Belediye Başkanı olan Mesut Özakcan döneminde kaldırılan Perşembe pazarının tekrar kurulmasını istedi. 

KIYMET SARIYILDIZ- 21 yıldır Efeler Mahalle muhtarı olan Şerif Ali Avcı, 5 dönemdir koltuğunu koruduğunu söyledi. 1950 yılında Aydın’da doğduğunu söyleyen Avcı, 1973 yılından beri Efeler Mahallesi’nde oturduğunu belirtti. Mahallede bulunan eksikliklerle ilgili bilgi veren Avcı, yollarının yapılmasını talep etti. 

Mahalle ile ilgili bilgi veren Muhtar Avcı,  “35 bin 900 küsur nüfus var. 16 bin seçmenimiz var. Büyükşehir ve Efeler Belediyesine sesleniyorum.  Yollarımızın yapılması lazım.  Perşembe Pazarımız kalktı. 30 yıllık pazarımız. Bu pazarımıza tekrar kurulmasını istiyoruz. Zeybek Mahalle muhtarıyla 15 bin imza götürdük pazarımızın kurulması için. Hiç olmazsa bir köy pazarı olsun.  Mesut Özakcan döneminde kalktı. Kapalı olacak dediler her taraf. Bugün Pazar pazarı, Cumartesi, Çarşamba pazarı duruyor.  Pazarımızı geri istiyoruz”  ifadelerini kullandı. 


 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.