Posacı'dan çiftçiye indirim müjdesi

Posacı'dan çiftçiye indirim müjdesi
ABONE OL
Adalet ve Kalkınma Partisi Aydın Milletvekili Rıza Posacı, çiftçiden yeraltı suları, artezyenler ve sığ kuyulardan dekar başına alınan ücretin 26 liradan 10 liraya indirildiğini müjdeledi.

MURAT TAN - Aydın’da çiftçilerin bir süredir yüksek olması nedeniyle aşağıya çekilmesini talep ettiği yeraltı suları, artezyenler ve sığ kuyulardan dekar başına alınan 26 liralık ücret 10 liraya çekildi. Alınan karar yöredeki çiftçileri sevindirirken konuyla ilgili açıklama yapan AK Parti Aydın Milletvekili ve TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Üyesi Rıza Posacı, daha önce tahsil edilen dekar başına 26 liralık ücret fazlalığının çiftçiye geriye verileceğini veya borçlarına karşılık mahsuplaşılacağını söyledi.

“SONUÇ ALMANIN MUTLULUĞUNU YAŞIYORUZ” 

AK Parti Aydın milletvekillerinin girişim ve çabaları sonucunda çiftçilerden gelen talepler üzerine alınan indirim kararıyla ilgili açıklamada bulunan AK Parti Aydın Milletvekili Posacı, “Aylardan beri verdiğimiz mücadelede sonuç almanın mutluluğunu yaşıyorum. Yeraltı suları, artezyenlerden ve sığ kuyulardan dekar başına 26 lira olarak alınan ücret ruhsatlı kuyularda olduğu gibi dekar başına 10 liraya indirilmiştir. Daha önce tahsil edilen dekar başına 26 lira ücret fazlalığı çiftçimize iade veya borçlarına karşılık mahsup edilecektir. Hayırlı olması dileğiyle” dedi.

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.