Posacı'dan şehitlik anıtına övgü

Posacı'dan şehitlik anıtına övgü
ABONE OL
Karacasu’da 737'ncisi düzenlenen Dedebağı Keşkek Hayrı için Karacasu’ya gelen AK Parti Aydın Milletvekili Rıza Posacı, Kaymakamlık tarafından yaptırılan ve 17 Eylül’de hizmete açılacak olan Atatürk Parkı'ndaki şehitlik inşaatında incelemede bulundu. 

GÜLAY ÖZTEKİN- Karacasu Kaymakamlı Ahmet Soley, yapılacak şehitlik anıtını inceleyen Rıza Posacı’ya bilgi verdi. Atatürk Parkı'ndaki uzunluğu 5 metre yüksekliği bir tarafı 2 diğer tarafı 3 metre olan devasa büyüklükteki şehitlik için çalışmaların başladığını ifade eden Kaymakam Soley, yaklaşık 60 bin TL’ye mal olacak anıtın yarı fiyatını mermer firması tarafında karşılanarak yarı fiyatına mal edilmiş olacağını söyledi. 

Şehitlik abidesinin traverten mermerden yapılacak kaidesinde Karacasu’nun 1992 yılından bu yana teröre verdiği 9 şehidinin fotoğraflarının da yer alacağını sözlerine ekleyen Kaymakam Soley “Parkın alt köşesine yapılacak olan mülkiyeti belediyeye ait bu yer 30 yıllığına Kaymakamlık Sosyal yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'na (SYDV) tahsis edildi. İnşaatı tamamlanıp hizmete açıldığında gece ışıklandırması da yapılmış olup yolun her iki yönünden görülebilecek” dedi. 

POSACI ÖVGÜYLE BAHSETTİ
Kaymakam Ahmet Soley, AK Parti İlçe Başkanı Fuat Meriç, AK Partili Belediye Meclis üyeleri Memduh İlgili, Fatih Akkın, Ziraat Odası Başkanı İsa Sevinç, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Turancan Önem ile birlikte 17 Eylül Gaziler Günü'nde açılışı yapılacak olan şehitlik anıtının yapılacağı alandaki çalışmaları yerinde inceleyen AK Parti Aydın Milletvekili Rıza Posacı, “Şehitlerimiz için ne yapsak azdır. Bu vatan için canlarını kanlarını hiç düşünmeden veren şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz. Mekanları cennet olsun” dedi. Posacı, Karacasu’da kısa sürede yaptığı hizmetlerle adından söz ettirmeyi başaran Kaymakam Soley’in takdire şayan çalışmalarından övgüyle bahsedip kendisine teşekkür etti. Posacı daha sonra Karaoğlan kahvesinde partililerle bir araya gelip sohbet etti. 

posaci-karacasu-sehitlik-anitini-inceledi-123878-097be27584de31cf399302aac41ecaeb.jpgposaci-karacasu-sehitlik-anitini-inceledi-123878-3503911949e371fde8bf73552857266e.jpg

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.