Posacı’dan ‘Ülkü Ocakları’na tam destek

Posacı’dan ‘Ülkü Ocakları’na tam destek
ABONE OL
AK Parti Aydın Milletvekili Rıza Posacı, Aydın Ülkü Ocakları’nın önümüzdeki günlerde Nazilli’ye bağlı Esentepe Mahallesi’ndeki 6 hektarlık ormanın alanın ağaçlandırılma çalışmalarıyla ilgili gereken her türlü desteği vereceklerini söyledi. 

(MURAT TAN) Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Dr. Sinan Ateş’in, yakılan bütün orman alanlarının Ülkücü Gençlik tarafından ağaçlandırılacağı, Aydın Ülkü Ocakları Başkanı Tayfun Şan’ın da Nazilli’deki 6 hektarlık alanın ilk etapta üçte birlik kısmında ağaçlandırma çalışması yapacağı bilgisi, Aydın’da kamuoyunun takdirini topladı. Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı ile Aydın Ülkü Ocakları’na duyarlılıklarından ötürü teşekkür eden AK Parti Aydın Milletvekili ve TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Üyesi Rıza Posacı, Nazilli’deki ormanlık alanın ağaçlandırma çalışmalarıyla ilgili destek sözü verdi. 

“VATAN TOPRAKLARINI AĞAÇ GÜZELLEŞTİRİR”

Konuyla ilgili açıklamasında, İslam Peygamberi Hz. Muhammed’in, ‘Kıyametin kopacağını haber alsanız bile, ağaç dikmekten vazgeçmeyiniz’ hadisini hatırlatan AK Parti Aydın Milletvekili Rıza Posacı, “Gerek Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı ve gerekse Aydın Ülkü Ocakları’na, bölücü terör örgütü PKK tarafından yakıldığı ortaya çıkan Nazilli’ye bağlı Esentepe Mahallesi’ndeki 6 hektarlık alanın ağaçlandırmasıyla ilgili çalışma yapacak olmalarından ötürü teşekkür ediyorum. Ağaç adına vatan dediğimiz bu toprakların en güzel süsüdür. Ağaçlar, ekolojik dengeyi korur, erozyonu önler. İklimi düzenler, suların çekilip kaybolmasını önler. Ağaç insana, hayvana, toprağa uzun yıllar fayda sağlar. Yaylaları, kırları, mesirelik yerleri kısaca bize atalarımızdan miras olan bu cennet vatan topraklarını ağaç güzelleştirir. Ben Aydın Ülkü Ocakları’nın Nazilli’deki ağaçlandırma çalışmalarıyla ilgili olarak bizzat gereken desteği sağlamaya hazırım. Konuyla ilgili olarak Tarım ve Orman İl Müdürlüğümüzle de görüşme gerçekleştirmemizin ardından elimizden ne geliyorsa yapacağız” dedi.

posacidan-ulku-ocaklarina-tam-destek-124234-ee02f617479384537917505c8f08fcda.jpgposacidan-ulku-ocaklarina-tam-destek-124234-f8ef3a4fff2d381c616c03237196ed71.jpg


 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.