"Projeye 2022 yılında başlanacak"

"Projeye 2022 yılında başlanacak"
ABONE OL
Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol, ilçede toplumsal ihtiyaç olarak nitelendirdiği Huzurevi Projesi için açıklamalarda bulundu.

AYŞE AKTAŞ - Geçtiğimiz haftalarda huzurevi projesiyle ile ilgili açıklamalarda bulunan Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol, yer ile ilgili imar çalışmalarının bittiğini söyledi.12 dönümlük bir alana yapılacak huzurevi projesi için konuşan Başkan Erol, 2022 yılının ilk yarısında inşaatına başlamayı hedeflediklerini açıkladı.

"1 YILDA BİTİRMEYİ PLANLIYORUZ"
Başkan Erol huzurevi projesinin ayrıntılarını ise şöyle anlattı:
"Huzurevinin açılmasıyla ilgili dönemin bakanı Zehra Zümrüt Selçuk’la görüşmemiz sonucunda ‘Siz yaparsanız biz açarız’ dedi. Sonrasında üçlü bir protokol yaptık. Yeriyle ilgili imar çalışmasını bitirdik ve Büyükşehir Belediyesi'ne sunduk. Önümüzdeki ay inşallah gündeme girer. Yüzme havuzumuzun hemen altında, Millet bahçemizin bittiği noktada 12 dönümlük güzel bir alanımızda projemizi hayata geçirmeyi planlıyoruz. Huzurevimiz 75 kişilik olacak. Konferans, eğitim ve faaliyet salonu olacak.Protokolde 3 yıl süre ön görülmüştü. 2022 yılın ilk yarısında inşaatına başlamayı planlıyoruz. Seneye temel atarsak 1 yılda bitiririz diye planlıyoruz. Her kesimden insanlar projemiz için destek veriyorlar. İnşallah el birliğiyle bitireceğiz. Bununla birlikte devam eden projelerimiz var, önemli projelerimiz çok şükür ilçemize kazandırdık. İnşallah seçimlere kadar hepsini tamamlamış olacağız” diye konuştu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.