Rakipte koronavirüs tespit edildi 

Rakipte koronavirüs tespit edildi 
ABONE OL
Aydın Büyükşehir Belediyespor Kadın Voleybol Takımı’nın rakibi Vakıfbank’ta 6 sporcu da teknik heyetteki 2 kişide koronavirüs tespit edildiği açıklanırken takımın 3 maçı ertelendi. 

TÜRKER KOCAKAHYA - Koronavirüs pandemisi voleybolu etkilemeye devam ediyor. Daha önce farklı kulüplerde de rastlanan koronavirüs son olarak Misli.com Sultanlar Ligi ekiplerinden Vakıfbank Kadın Voleybol Takımı’nda görüldü. Aydın Büyükşehir Belediyespor Kadın Voleybol Takımı ile aynı ligde mücadele eden Vakıfbank’tan yapılan açıklamada, A Kadın Voleybol Takımının sporcu, teknik ekip ve idari çalışanları için gerçekleştirilen Kovid-19 testlerinde altı sporcu ve iki teknik ekip üyesinin test sonucunun pozitif çıktığı belirtildi. Kulüpte pozitif vaka sayısının 9’a yükseldiği belirtilirken  gerekli izolasyon tedbirlerinin alındığı ve tedavi sürecinin başladığı ifade edildi. 

3 MAÇ ERTELENDİ 
Öte yandan koronavirüs testlerinin pozitif çıkması sonrası Vakıfbank’ın ligde oynayacağı Galatasaray HDI Sigorta, Sarıyer Belediyesi ve İlbank karşılaşmaları Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) tarafından ileri bir tarihe ertelendi.  

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.