Rektör Aldemir, şampiyon öğrencileri ağırladı

Rektör Aldemir, şampiyon öğrencileri ağırladı
ABONE OL
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Rektörü Osman Selçuk Aldemir, Ünilig Süper Lig’inde Türkiye şampiyonu olan üniversitenin futbol takımını ağırladı

Üniversitenin Senato Salonunda düzenlenen etkinlikte öğrencilerle bir araya gelen Aldemir, öğrencileri tebrik etti. Öğrencilerle birlikte pasta kesen Aldemir, teşekkür belgesi ile çeşitli hediyeler verdi. Aldemir, üniversitenin tarihinde böyle bir başarı yaşanmadığını kaydetti. Öğrencilerle gurur duyduğunu ifade eden Aldemir, “Allah razı olsun hepinizden. Bu kolay bir başarı değil. Bizim dilimizde ‘şampiyonlar okulu, şampiyonlar okulu’ diye pelesenk olmuştu. İnanılmaz bir başarı öyküsü yazdınız. Bu sizi üniversitemizin tarihi notlarına kaydedecek göreceksiniz.” dedi.

 

"AYDIN'A ŞAMPİYONLUK TATTIRDIK"

Öğrencilerin şehre ve okula şampiyonluk tattırdığını ifade eden Aldemir, şöyle devam etti: “Demek ki Aydın’da süper ligde oynayabilecek bir takım yaratabiliriz, yapabiliriz, hepimiz yapabiliriz. Siz şuanda Aydın’ı temsilen Süper Lig’de bir futbol takımı oluşturabilecek kadar kapasiteye sahibiz. O donanımda hocalarınız da var. Çok, çok, çok mutlu olduk. Aydınlılar olarak da ben sizlere teşekkür ediyorum. Bu gururu bu onuru Aydın’a yaşattığınız için hepinizi alnınızdan öpüyorum.” Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Burçin Ölçücü de bölüm olarak bir başarıya imza attıklarını kaydetti. Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Alpay Bülbül de turnuvada 16 takımın mücadele ettiğini söyledi. Dünya şampiyonasında da Türkiye’yi temsil edeceklerini aktaran Bülbül, müsabakaya katılan 11 üniversitenin özel, 5 üniversitenin de devlet üniversitesi olduğunu vurguladı. Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Alper Kartal, tüm maçları namağlup olarak tamamladıklarını, finale kadar kaybetmeden, Aydın'a bir süper lig kupası getirdiklerini söyledi.

 

KUPANIN ÖNEMİ ARTTI

Takımın kaptanı Mustafa Ekici de özel üniversitelere karşı alınan şampiyonluğun kendilerini mutlu ettiğini söyledi. Finalde İstanbul Aydın Üniversitesi’ni yendiklerini ifade eden Ekici, “Son şampiyonu yenmek bize daha da büyük aslında bu kupanın önemini arttırdı. Bundan sonraki hedefimiz dünya şampiyonluğu inşallah.” diye konuştu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.