Aydın Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent, ADÜ Sosyal Tesisler ve Konukevi’nde İktisadi İşletme Müdürlüğü personeli ile bir araya geldi. Programa; ADÜ Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Erkan Salan ve Prof. Dr. Cengiz Özarslan, Genel Sekreter V. Prof. Dr. Bertan Akyol, Rektör Danışmanı ve İktisadi İşletme Müdürlüğü Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Fatih Hacıyusufoğlu ile idari personel katıldı. Toplantı kapsamında İktisadi İşletme Müdürlüğünün yürüttüğü çalışmalar ve kurumsal işleyişe dair yetkililerden bilgi alan Rektör Kent, Sosyal Tesisler ve 42 kişilik Konukevi’nde gerçekleştirilen iyileştirme çalışmalarını yerinde inceledi. Yaklaşık 2,5 milyon lira tutarındaki yatırım çerçevesinde binanın dış cephesi boyanırken kahvaltı salonu yenilendi, iç ve dış aydınlatmalar modernize edildi, 24 adet klima ile 5 adet yatak ve baza değiştirildi. Ayrıca endüstriyel çamaşır makinesi, kurutma makinesi ve elektrik süpürgesi temin edilerek hizmet altyapısı güçlendirildi.

Rektör Kent’ten personele 6 bin liralık destek

“ÇALIŞMALARIMIZIN KARŞILIĞINI ALDIK”

Programda konuşan Rektör Kent, “Göreve geldiğimiz günden itibaren büyük bir titizlikle yürüttüğümüz çalışmalar kapsamında öncelikli olarak İktisadi İşletmenin geçmişten gelen borçlarını ödedik. 2023 yılında Üniversitemiz İktisadi İşletmesi 9 Milyon lira ile tarihinin en yüksek kârını elde etti. 2024 yılı kurumlar vergisi rekortmenleri listesinde ise toplam 6 milyon 567 bin lira tahakkuk eden vergi ile İktisadi İşletme ilk 100’e girdi. Çalışmalarımızın karşılığını aldık, elde edilen bu başarılar kararlı ve disiplinli çalışmaların sonucudur” dedi.
Program kapsamında ADÜ Anaokulu yetkililerinden de bilgi alan Rektör Kent, İktisadi İşletme Müdürlüğü personeliyle sohbet ederek görüş ve taleplerini dinledi. Üniversitenin idari birimlerinin kurumsal işleyişteki kritik rolüne dikkat çeken Rektör Kent, özverili çalışmaları dolayısıyla personele teşekkür etti.

Rektör Kent’ten personele 6 bin liralık destek

İran'dan ateşlenen füzenin Türkiye'de imhasının ardından NATO'dan açıklama!
İran'dan ateşlenen füzenin Türkiye'de imhasının ardından NATO'dan açıklama!
İçeriği Görüntüle

“ÇALIŞANLARIMIZIN YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Ramazan ayının birlik, beraberlik ve dayanışma ayı olduğuna vurgu yapan Rektör Kent, 2024 yılında başlatılan Ramazan ve Kurban Bayramları alışveriş kartı hediyesinin bu yıl da sürdüğünü belirterek, “Ramazan ayı vesilesiyle tüm iktisadi işletme personelimize 6 bin liralık alışveriş kartı hediye ediyoruz. Göreve gelişimizden bu yana gelenek haline gelen bu ikramiye ile her dönemde çalışanlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Kaynak: HABER MERKEZİ