Resmi açıklama geldi 

Resmi açıklama geldi 
ABONE OL
Nazilli Belediyespor’da sezonun sona ermesiyle takımdaki geleceği merak edilen ve ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Teknik Direktör Ahmet Yavuz konusunda kulüpten resmi açıklama yapıldı. 

TÜRKER KOCAKAHYA TFF 3. Lig takımlarından Nazilli Belediyespor’da beklenen açıklama geldi. Bu sezon önce şampiyonluğu rakibine kaptıran sonrasında ise play-off’larda başarısız olan Naz-Naz’da eleştirilerin odağında yer alan Teknik Direktör Ahmet Yavuz ile yollar ayrılmıştı.  Sözleşmesi 2021 yılına kadar devam eden Yavuz ile görüşen Nazilli ekibinde yönetim kurulu, karşılıklı anlaşma sağlayarak yolların ayrıldığını resmen duyurdu. Kulüpten konuyla ilgili yapılan açıklamada, “Yönetim kurulumuz ve Teknik Direktörümüz Ahmet Yavuz arasında yapılan görüşmeler sonun da kendisi ile karşılıklı anlaşılarak yollarımız ayrılmıştır. Kendisine Teşekkür eder, bundan sonraki spor hayatında başarılar dileriz” ifadeleri kullanıldı. 

TAKIM LİGDEN DÜŞTÜ
Teknik Direktör Ahmet Yavuz, geçen sezon 2. Lig’de mücadele eden Nazilli Belediyespor’un başına 17’inci hafta itibariyle geçti. Kabus gibi geçen sezon sonunda Naz-Naz, küme düşerek 3. Lig’in yolunu tuttu. Sezon başında takımın başında kalan Yavuz, bu sezon ise ligde, play-off’ta ve Ziraat Türkiye Kupası’nda tüm maçlarda takımın başında görev yaptı. Sezona şampiyonluk hedefiyle başlayan Nazilli temsilcisi, ligi hüsranla tamamladı ve 3. Lig’de kaldı. Özellikle play-off ikinci maçı olan Ergene Velimeşespor karşılaşması sonrasında taraftarlar takımın elenmesi sonrasında Teknik Adam Yavuz’a tepki göstermişti. 

 


 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.