Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aydın İl Başkanı Hikmet Saatçı, AK Parti Aydın İl Başkanı Mehmet Erdem’in bayrak üzerinden Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nu hedef aldığı açıklamasının ardından Erdem’e eleştiride bulundu.

“BOŞLUĞA DÜŞERSİN”

Başkan Saatçı, açıklamasında, “Sayın Erdem; il başkanlığı görevini bırakıp, algı ve iftira planlama ajansı başkanı oldun da bizim mi haberimiz yok. Aydın Büyükşehir Belediyesi cephesinde yer alan bayrağın meteorolojiden alınan bilgilere göre kapatılıp tekrar açıldığını neredeyse tüm kamuoyu biliyor. Aydın Büyükşehir Belediyemizin çatısı üzerinde ki bayrağımızı göremeyecek kadar gözlerinizi kör eden koltuk sevdanızı artık bir kenara bırakın. Bayrak hassasiyeti üzerinden belediyelerimize saldırıp, küçük numaralarla büyük adımlar atmaya kalkma! Böyle boşluğa düşersin” dedi.

Didim’de kurallara uymayan işletmelere ceza yağdı
Didim’de kurallara uymayan işletmelere ceza yağdı
İçeriği Görüntüle

“UCUZ NUMARALARI BIRAK”

Başkan Saatçı, açıklamasının devamında, “Ortak değerlerimiz üzerinden hele ki söz konusu bayrak olunca sizlerin bizlere söyleyecek ne bir sözü, ne bir kelimesi vardır. Aydın Büyükşehir Belediyemiz ve ilçe belediyelerimiz ortak değerlerimize, kentlerimizin gelenek göreneklerine ve toplumun tüm hassasiyetlerine değer vermekte ve sosyal belediyecilik anlayışla çalışmalarına devam etmektedir. Türkiye’nin ikinci partisi, Aydın’ın ana muhalefeti AKP İl Başkanına tavsiyem artık ucuz numaraları bırak ve vatandaşın gerçek gündemine bak. Tabi iftiraları gören gözler, gerçekleri görmeyi başarabilirse” ifadelerini kullandı.

Muhabir: SEVAL ÖNCÜ