Sabah sporuna yoğun ilgi 

Sabah sporuna yoğun ilgi 
ABONE OL
Germencik Belediyesi ile Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü’nün birlikte organize ettiği sabah sporu etkinliklerine vatandaşların ilgisi de yoğun oluyor. 

TÜRKER KOCAKAHYA- Aydın’ın Germencik ilçesinde koronavirüs pandemisi sürecinde evlerinde kalan ve uzun süredir spor yapamayan vatandaşlar için önemli bir aktivite başlatıldı. Bu doğrultuda Germencik Belediyesi ile Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü’nün ortaklaşa gerçekleştirdiği projeyle vatandaşların spor yapmaları sağlanıyor. Germencik İlçe Stadı’nda sabah saat 08:00 ile 10:00 saatleri arasında gerçekleştirilen spor faaliyetine halkın ilgisi yoğun oldu. Konuyla ilgili Germencik Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Koronavirüs tedbirleri kapsamında uzun bir süre evlerinden çıkmayan vatandaşlarımızın moral ve motivasyonunu arttırmak, sosyal etkileşimlerini sağlamak amacıyla sosyal mesafe kuralları içerisinde başlattığımız sabah sporu etkinliklerimiz devam ediyor” denildi. 

“TÜM HALKIMIZI BEKLİYORUZ”
Etkinliklerin hafta içi her gün sabah saatlerinde gerçekleştirildiğin vurgulandığı açıklamada, “ 08.00 -10.00 saatleri arasında Germencik İlçe Stadyumunda uzman antrenörlerimizce gerçekleştirilen etkinliklerimize tüm halkımızı bekliyoruz” ifadeleri kullanıldı. 


 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.