Sağlık çalışanları için kamp düzenlenecek 

Sağlık çalışanları için kamp düzenlenecek 
ABONE OL
Koronavirüs pandemisinde büyük bir özveriyle çalışan sağlık çalışanları ve aileleri Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün Kuşadası’ndaki kampında konuk edilecek. 

TÜRKER KOCAKAHYA - Pandemi sürecinin en önemli kahramanlarından olan sağlık çalışanlarına bir jest de Gençlik ve Spor Bakanlığı’ndan geldi. Bu kapsamda Bakan Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun talimatıyla ve desteğiyle oluşturulan proje kapsamında sağlık çalışanları ile aileleri Bakanlığın kamplarında ağırlanacak. Pandemi tedbirlerinin alınacağı proje kapsamında kamplar “Sağlık Çalışanı Anne-Kız”, “Sağlık Çalışanı Baba-Oğul” ve “Sağlık Çalışanlarının Çocukları” olarak üç farklı konseptte gerçekleştirilecek. 

ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLER DÜZENLENECEK 
Proje kapsamında Aydın’daki sağlık çalışanları için de kamp etkinliği düzenlenecek. Bu doğrultuda sağlık çalışanları Kuşadası’na bağlı Davutlar Mahallesi’nde Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne ait Aydın Efeler Gençlik Kampı’nda buluşacak. İlk etap kamp Cumartesi ve Pazar günü düzenlenecek. Kamp programında el sanatları, voleybol, ok atma, masa tenisi, badminton, deniz, yüzme, müzik ve gençlik faaliyetleri gerçekleştirilecek. Bu sayede hem sağlık çalışanları hem de çocukları stres atma imkanı bulacak. Öte yandan kampta misafir edilecek sağlık çalışanı ve çocukların ulaşım, yeme içme, konaklama gibi bütün etkinliklerden ücretsiz faydalanacağı belirtildi. 

“SAĞLIK ÇALIŞANLARINA MİNNETTARIZ”
Kampla ilgili bilgi veren Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürü Cenap Fillikçioğlu, “Pandemi süresince ailelerinden ve sevdiklerinden fedakârlık eden sağlık çalışanlarına minnettarız. Sağlık çalışanlarımızın hakkı ödenemez. Fakat bizler COVİD-19 ile mücadelenin en ön safında mücadele veren sağlık çalışanlarını biraz olsun rahatlatmak, aileleri ile birlikte vakit geçirmelerini sağlamak amacıyla kampta, sağlık çalışanlarının moral ve motivasyon düzeyini yükseltmeyi hedefliyoruz. Çocukların da aileleriyle geçirdikleri zamanın daha etkin ve verimli olmasını arzu ediyoruz" dedi. 


 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.