Sağlık için pedal çevirdiler

Sağlık için pedal çevirdiler
ABONE OL
Aydın'ın Efeler ilçesinde Hacı İbrahim Akdemir Ortaokulu öğrencileri, Milli Eğitim Bakanlığı'nın Beslenme Dostu Okul ve Okul Sağlığı Projeleri çerçevesinde bisiklet turu düzenledi.

KADİR CEYHAN - Baltaköy Mahallesi'ndeki Hacı İbrahim Akdemir Ortaokulu’nda öğrenim gören öğrenciler, Milli Eğitim Bakanlığı'nın Beslenme Dostu Okul ve Okul Sağlığı Projeleri çerçevesinde bisiklet turu düzenledi. Bisiklet turuna katılım gösteren öğrenciler, sağlıklı yaşama dikkat çekmek adına yaklaşık 4 km pedal çevirdi.

Bisiklet turunun sağlıklı bir yaşam için vazgeçilmez önkoşullar olan düzenli ve doğru beslenme hususlarında farkındalık yaratmak için düzenlendiğini vurgulayan Hacı İbrahim Akdemir Ortaokul Müdürü Salih Tosun, etkinliğin bu insanlık için ayrı bir önem arz ettiğini belirtti.

Bisiklet turunun düzenlenmesine katkı sağlayan Bisikletliler Derneği Aydın Şube Başkanı Hümeyra Yıkılmaz'a, doğru beslenme hakkında öğrencilere bilgi veren doktor Ali Doğan'a, teknik destek sağlayan Sarızeybekler bisiklet ailesine ve maddi-manevi desteklerinden dolayı çalışma arkadaşlarına teşekkür eden Okul Müdürü Tosun, bu tür projelerin öğrencilerin hem birbirleriyle kaynaşmasına hem de okula olan ilgilerinin artmasına destek olduğunu da ifade etti.


saglikli-icin-pedal-cevirdiler-132822-bffb1c6c1c68428477ec8607aa1d4944.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.