Sahibinden köpeğine doğum günü sürprizi

Sahibinden köpeğine doğum günü sürprizi
ABONE OL
Nazilli’de kasaplık yapan işletmeci Orkun Kahveci, 1 yaşına giren Rocky isimli köpeğinin doğum gününü özel hazırladığı dev köfte ile kutladı.

AYŞE AKTAŞ - Nazilli’de yaşayan ve kasaplık yapan Orkun Kahveci, çok sevdiği köpeği Rocky’i henüz 2 aylıkken alıp beslemeye başladı. Geçtiğimiz günlerde 1 yaşına giren Rocky için doğum günü pastası yerine hayvansal et ürünlerinden özel olarak yaptığı kıymadan dev köfte hazırlayan Kahveci, hem köpeğine hem de kendisine unutulmaz bir gün yaşattı. Hayvanları her zaman çok sevdiğini ve köpeği Rocky’nin de ailenin bir parçası olduğunu belirten Kahveci, büyük bir hayalini de bu sayede gerçekleştirmiş oldu.

‘AİLEMİZDEN BİRİ’
Köpeğinin 1. Yaş gününü kutladıklarını ve çok mutlu oldukları söyleyen Kahveci, ”Rocky, 1 yaşına girdi. Uzun zamandır bir köpeğimin olmasını çok istemiştim. Rocky 2 aylıkken aldık ve ailemizin bir parçası oldu. İlk yaşında da köfteden pasta yapıp yedirdim. Pastayı hayvanlar için ayrılan parçalardan hazırladığım kıymadan yapıp fırında pişirdim. Üzerine mumu koydum etrafını yoğurtla süsledim. Rocky önce olanları şaşkınlıkla izledi ve sonrasında özel pastasını büyük bir zevkle yemeye başladı. Diğer yaş günlerinde de köpeğimin doğum gününü kutlamaya devam edeceğim” diye konuştu.

sahibinden-kopegine-dogum-gunu-surprizi-205626-4bedad1a826a6c3dbcffe10104105fef.jpeg

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum