Sakatlık İlçebaylık’ı da vurdu 

Sakatlık İlçebaylık’ı da vurdu 
ABONE OL
Yıldızspor’da son haftalarda yaşanan üst üste sakatlıklardan başarılı oyuncu Raşit İlçebaylık da nasibini alırken, genç futbolcu Aliağa Futbol Kulübü maçında sahadan sedye ile çıkarıldı. 

TÜRKER KOCAKAHYA- Spor Toto Bölgesel Amatör Lig (BAL) 8. Grup takımlarından Yıldızspor, sakatlıklar nedeniyle şansızlık yaşıyor. Daha önce farklı oyuncuların sakatlık ve rahatsızlık geçirdiği mavi-beyazlılarda son olarak Raşit İlçebaylık sakatlar kervanına katıldı. Gösterdiği performansla takıma önemli katkı veren 20 yaşındaki genç oyuncu, karşılaşmanın ilk yarısında rakip alana atılan topu almak için depar attı. Kanattan attığı depar sonucu sakatlık yaşayan İlçebaylık, koşuyu tamamlayamadan kendini acı içinde yere bıraktı. Saha içinde ilk müdahaleyi Kulüp Masörü Emin Kocaman’ın yaptığı İlçebaylık’ı sağlık görevlileri sedye ile saha dışına taşıdı.

MR ÇEKİLECEK 
Sakatlık sonrası oyundan çıkan ve soyunma odasına giden İlçebaylık’ın MR’ı çekileceği öğrenildi. Salı günü çekilecek olan MR sonrası çıkacak sonuca göre başarılı oyuncunun tedavisine başlanacağı gelen bilgiler arasında yer aldı.


 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.