Saldırı anının kamera görüntüleri ortaya çıktı

Saldırı anının kamera görüntüleri ortaya çıktı
ABONE OL
Aydın'ın İncirliova ilçesinde İlke Kuleli'nin, boşandığı İsmail Demirci'nin baltalı saldırısına uğramasıyla ilgili güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

Görüntülerde; Demirci'nin saldırısı sırasında markette yaşanan panik ve müşterilerin kaçışması yer aldı. Demirci'nin saldırı sonrası markette gezindiği ardından bir elinde sigara diğer elinde baltayla çömelip beklediği ve bu arada raftan su alıp, içtiği anlar da görüntülerde yer aldı. Marketin önünde toplanan kalabalık ve polisin olay yerine gelmesi de kameraya yansıdı.
 

NE OLMUŞTU?
İncirliova ilçesinde hakkında uzaklaştırma kararı bulunmasına rağmen İsmail Demirci, 30 Ocak’ta, 27 Ocak'ta görülen duruşmada boşandığı İlke Kuleli’nin çalıştığı markete gitmiş ve boşandığı kadını baltayla yaralamıştı. Vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan kadın önce Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne, buradaki ilk müdahalenin ardından Denizli Pamukkale Üniversitesi Araştırma Hastanesi’ne sevk edilmişti. Demirci de "öldürmeye teşebbüs" suçlamasıyla tutuklanmıştı.

İLGİLİ HABERLER

saldiri-aninin-kamera-goruntuleri-ortaya-cikti-266737-2842236b40a916dcc93993410a2cae09-001.jpgsaldiri-aninin-kamera-goruntuleri-ortaya-cikti-266737-a23150e1101689aad8bccd67a029044f.jpg


Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.