Samet’in umudu Haluk Levent olacak

Samet’in umudu Haluk Levent olacak
ABONE OL
Elektrik akımına kapılınca ameliyatla iki kolu omzundan kesilen Samet Aktepe, Star TV’de yayınlanacak olan Haluk Levent’le “Yeniden” programına konuk olacak. Samet için gerekli olan 692 bin liranın toplanması için çağrı yapılacak.

İncirliova’da, çatı işçiliği yapan babasına yardım ederken elektrik akımına kapılıp iki kolunu kaybeden Samet Aktepe, "Türkiye’nin Haluk Abi’si” olarak nitelendirilen ve Star TV’de başlayacak olan Haluk Levent’le Yeniden programına konuk olacak. Sosyal sorumluluk projeleriyle adından söz ettiren Haluk Levent, programla, ihtiyacı bulunan kimseler için yardım toplanmasına aracılık edecek.


692 BİN LİRA GEREKİYOR
Yayınlanacak programla Samet’e destek isteyen Belediye Başkanı Aytekin Kaya, sosyal medya hesabından, şu ifadeleri paylaştı:
“Talihsiz bir kaza sonucu kollarını kaybeden Samet Aktepe’nin protez kol tedavisi için başlatılan yardım kampanyasında itibariyle 1 milyon 368 bin lira bağış toplandı. Tedavi için 692 bin liraya daha ihtiyaç var. Bizi umutlandıran en önemli gelişme ise bu akşam yaşanacak. Samet kardeşimiz, milyonların gönlüne taht kuran, gençlerin arkadaşı, dertlilerin sesi, Türkiye’nin Haluk Abi’si, değerli sanatçımız Haluk Levent’in Star TV’de yayınlanacak olan programının canlı yayın konuğu olacak. Değerli sanatçımız Haluk Levent’in de desteğiyle tedavi için kalan tutar toplanacak ve Samet kardeşimiz tüm yardımseverlerin desteğiyle yeniden hayata dokunacak. Programı izlemeniz ve destek olmanız dileğiyle.”


Aydın Valiliği onayıyla açılan yardım kampanyasına katkı sunmak isteyenler, Ziraat Bankası İncirliova Şubesi’nde Samet Aktepe adına açılan Hesap No: 96563343-5001 797- IBAN: TR70 0001 0007 9796 5633 4350 01 numaralar üzerinden destekte bulunabilecek.


 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.