Şampiyonluk finale kaldı

Şampiyonluk finale kaldı
ABONE OL
BAL’a yükselmek isteyen aynı puanlı takımlardan Yıldızspor’un, Kuşadası Trabzon Gençlik’i 3-0, Karpuzlu Belediyespor’un ise Nazilli Sanayispor’u 2-1 yenmesi sonrasında şampiyonluk final maçına kaldı. 

(TÜRKER KOCAKAHYA) Yeni sezonda Spor Toto Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) mücadele etmek isteyen takımlardan Yıldızspor ile Karpuzlu Belediyespor, ligin son haftasında hata yapmadılar. 67 puanla zirveyi paylaşan takımlardan Yıldızspor, deplasmanda karşılaştığı Kuşadası Trabzon Gençlik’i TFF 1 Nolu Saha’da oynanan maçta 3-0 yenmeyi başardı. Pınarbaşı Stadı’nda Nazilli Sanayispor’a konuk olan Karpuzlu Belediyespor ise 2-1’lik skorla galip geldi. Bu sonuçlarla iki takım da son maçlarını kazanarak puanlarını 70’e yükseltti. İkili averajda eşitlik bulunan iki takım arasındaki yarış oynanacak olan final maçına taşındı.      

ASKF TARAFINDAN AÇIKLANACAK
İki takım arasında şampiyonun belirlenmesi için oynanacak final maçının tarihi, Aydın Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) tarafından önümüzdeki günlerde açıklanacak. Tarafsız sahada tek maç usulü oynanacak olan finali kazanan taraf adını BAL’a yazdıracak. Kaybeden takım ise Aydınspor 1923 ile play-out maçında karşılaşacak. 

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.