Sarı; “Çağrıları İYİ Parti’yi bağlamaz” 

Sarı; “Çağrıları İYİ Parti’yi bağlamaz” 
ABONE OL
İYİ Parti Aydın İl Başkanı Cemal Sarı, Aydın’da MHP’den İYİ Parti’ye geçen partilileri arasında tekrardan eski partisine dönmeye niyetli isimler olmadığını söyledi. 

MURAT TAN- MHP Genel Başkan Yardımcısı Deniz Depboylu ile MHP Aydın İl Başkanı Burak Pehlivan’ın partilerindeki eski dönemlerde MHP’de siyaset yapmış isimlere ‘Geri Dönün’ çağrısıyla ilgili değerlendirmede bulunan İYİ Parti Aydın İl Başkanı Sarı, “Bu çağrı İYİ Parti’yi bağlamaz. Aydın’da da tekrardan MHP’ye dönmeye niyetli partilimiz olduğunu da düşünmüyoruz” dedi. 

“ANİ KARARLA İYİ PARTİ’YE GEÇMEDİK” 

 İYİ Parti, Türk Siyaseti’nde geçici kurulan bir siyasi parti olmadığının altını çizen İYİ Parti İl Başkanı Sarı, “İYİ Parti ani bir kararla ve geçici olarak yapılanmış bir şekilde kurulmadı. Teşkilatlarıyla birlikte İYİ Parti Türk Siyasetinde vardır. Dolayısıyla İYİ Parti’ye de ani kararla geçiş yapılmadı. Biz burada kalıcıyız, geri dönmeye niyetli partilimiz olduğunu da düşünmüyoruz. İYİ Parti’nin Aydın’daki başarısı, hem yerel hem de genel seçimlere baktığımızda ortadadır. Bu çağrı İYİ Parti’yi bağlamaz” dedi.

Halihazırdaki İncirliova ve Çine’de kayyum taleplerinin geri çekilmesiyle birlikte sürecin yaklaşık   4 ay da netlik kazanacağını da sözlerine ekleyen Sarı, “Söke ve İl Başkanlığımıza yapılan kayyum talepleriyle ilgili henüz geri çekilmiş bir durum yok. Süreç devam ediyor” dedi. 

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.