Sarıbaş bayramlaşma programında duygulandı

Sarıbaş bayramlaşma programında duygulandı
 Muhabir
AK Parti Aydın İl Teşkilatı, Ramazan Bayramı dolayısıyla partilileri bayramlaşmak için il binasına davet etti. Bayramlaşma programına katılan AK Parti Aydın Milletvekili Seda Sarıbaş, yerel seçimlere ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Yerel seçimlerde AK Parti’nin Aydın’da yenilgisi üzerine konuşan Sarıbaş, gözyaşlarını tutamadı.

AK Parti Aydın İl Teşkilatı, Ramazan Bayramı münasebetiyle AK Parti Aydın İl Binası’nda toplandı. Ramazan Bayramı coşkusunu yaşamak için üyeleriyle bir araya gelen AK Parti Aydın Milletvekilleri Mustafa Savaş, Seda Sarıbaş ve Ömer Özmen aynı zamanda il teşkilatının ana kademeleri duygu dolu anlar yaşadı. Geride kalan 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nin de konuşulduğu bayram buluşmasında Milletvekili Seda Sarıbaş gözyaşlarına hakim olamadı.

AK PARTİ’DE DUYGUSAL ANLAR

Yerel seçimlerde Aydın’da çoğu ilçeyi kaybeden AK Parti, mağlup taraf oldu. Bayramlaşma töreninde konuşma yapan Seda Sarıbaş, mağlup taraf olmanın üzüntüsüyle konuşmasını titreyen ses tonuyla yaptı. Seçim öncesi üç ay boyunca saha çalışmalarını anlatarak ana kademeye teşekkür eden Sarıbaş, gözyaşlarına hakim olamadı. Öte yandan Sarıbaş, “Vebalse hepimizin sırtındadır o veballer” diyerek yeniden ayağa kalkacaklarını söyledi.

whatsapp-image-2024-04-09-at-17-29-53.jpeg

“DAVAYA NASIL SAHİP ÇIKTIK DÜŞÜNÜN”

Hiçbir şey için geç kalınmadığını belirten Sarıbaş, “İlk önce iyi zaten bizim ama kötüyü de sahiplenmemiz gerekiyor. İlk önce kendi defterimize o sayfa beyaz mı kara mı bakalım. Üç ay boyunca bize ev sahipliği yapan her ilçe başkanıma teşekkür ediyorum. Ben kadın kollarından geldim öyle tepeden gelmedim tabi ki teşekkür edeceğim. Seçimin son günü bu binayı bu davayı sahiplenen gözleri yaşlı insanları gördüm ben. Evladına üzülür gibi oturup ağlayanlar oldu. Seçim işleri başkanım sabaha kadar ağladı, ertesi gün gözleri kan çanağıydı. Bu davaya nasıl sahip çıktığımızı siz düşünün” dedi.

whatsapp-image-2024-04-09-at-17-30-06.jpeg

“O VEBAL HEPİMİZİN SIRTINDA”

Ana kademede emek harcayan ekip arkadaşlarına teşekkür etmenin yeri olduğunu aktaran Sarıbaş, “Vebalse hepimizin sırtındadır o veballer. Bayram güzelliklerle gelsin. Biz tekrardan ayağa kalkarız. Bu düşme değildir. Cumhurbaşkanımız ifade etti. Bu kendimize dönük muhakeme sürecidir. Aldığımız görevlerin hepsinin bir sebebi var. Burada olmaya devam edeceğiz. Bayramın güzelliğini beraber yaşamaya devam edeceğiz. Kadın kollarımız ve gençlik kollarımız sabahlara kadar koşturdular. Biz birbirimize sahip çıktıkça bizi kimse yıkamaz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum