Sarıçay Barajı 2023’te hizmete açılıyor

Sarıçay Barajı 2023’te hizmete açılıyor
ABONE OL
Aydın Valisi Hüseyin Aksoy Söke'de bir dizi ziyaretlerde bulundu. Ziyaretleri kapsamında Sarıçay Barajına gelerek yetkililerden bilgi alan Aksoy, barajın, 2023’te hizmet vereceğini söyledi.

Aydın Valisi Hüseyin Aksoy, ilçe ziyaretlerini Söke ile sürdürdü. Şantiye alanında da inceleme yapan Vali Aksoy, işçilerle birlikte yemek yedi, sohbet etti. Bu arada Çalışlı Mahalle Muhtarı Özcan Uyaroglu'nun Sarıçay sağ sahil arazi yollarının yapılması isteği üzerine DSİ yetkililerine talimat verdi. Aksoy "Şu anda çalışmalar devam ediyor. 2022 yılı başında gövde yapımına başlanacak. 2023 yılında Sarıçay Barajının bitirilmesi hedefleniyor" dedi.


ÖĞRENCİ SAYISI ARTIYOR
Ziyaretleri kapsamında Kaymakam Ümit Hüseyin Güney'i de ziyaret eden Vali Aksoy, daha sonra yaz ayları içinde güçlendirme çalışması yapılan Nebahat Alpan ilk ve ortaokulunda incelemelerde bulundu. Aksoy burada yaptığı açıklamada "Bilindiği üzere okulumuzda güçlendirme çalışmaları yapıldı. Bu kapsamda yeni çalışmalar yapılacak. Bölge nüfusu yoğunlaşan, öğrenci sayısı artan bir bölgede. Yeni okul yapılması çalışması gündemde. Önümüzdeki yıllarda yeni okul yapılması için ön değerlendirme yaptık" dedi.

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.